Kezdőlap » Olvasószoba » Matula dosszié

Matula dosszié

Kik ezek a szőrös emberek a vastag pénztárcáikkal? Tényleg Róth Manónak hívták eredetileg Rákosit? Van-e rosszabb egy buta zsidó nőnél? A Matula Magazin egyik legambiciózusabb vállalkozásának keretében bemutatja a köztünk élő dzsúszokat és jaffákat. Megismerkedünk fizikai jellemzőikkel, lelkükkel, szokásaikkal, örömeikkel és bánataikkal. 5700 év szépen, betűrendben.

Köszöntöm a nézőket, szervusz Edmund. A kitelepítés lassan, de folyamatos zajlik. Itt vagyok a Pozsonyi út –Victor Hugo utca kereszteződésénél. A Victor Hugo utcából két család már délelőtt önként távozott, de a Pozsonyi út több házába bezárkóztak a zsidó lakosok.

Mint a múlt héten megígértem, írok önnek az új Matuláról… Az új matulások – nyilván a kettős mérce elleni harcuk jegyében – viszont finomítottak az eredetin, … Gyurcsány úr feleségének a nevét is érdemes beütni az új matula keresőjébe.

Hugo Chavez

Nyomozás indult a Matula Magazin ellen, mert a Jobbik panaszát a hatóság – miután a haldokló pápáról készített fiktív riport ügyében tett jogi lépéseit elutasították – a zsidó adatbázissal kapcsolatban nyomozásra alkalmasnak ítélte. Órákra lekapcsolta a Kettősállampolgárság.hu-t szolgáltatója, miután az oldal nyilvánosságra hozta Para-Kovács Imre publicista lakcímét.

Jobbik vs Matula és Kettősállampolgárság.hu vs Para-Kovács

A Józsikázó balliberálisoknak

Rasszisták

Antall Józsefet gyalázó vers jelent meg a “zsidó adatbázist” is működtető Matula Magazinban; az internetes oldalt többek közt az Index és az Origo munkatársai jegyzik; noha a weboldal fiktív tudósításai és elmeszüleményei már több vihart kavartak, és állítólag a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálta a lap tartalmát, a magazin azóta is működik egy magyarországi szerveren.

Peremeczky Szilvia

Konzervatívok és liberálisok

Lovas István nyílt levelei

Legelső kötelessége minden kormánynak, hogy védje a polgárait – mondta a miniszterelnök egy televíziós műsorban. Gyurcsány Ferenc szerint bocsánatot kell kérni a holokausztért, mert megbocsátani nem lehet azoknak, akik ezt kitalálták, hagyták, sőt bátorították. A világhálón fellelhető zsidóadatbázist bírálva azt mondta: vannak ügyek, amelyekben nem szabad próbálgatni, hogy meddig terjed a köz érzékenysége.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton reggel egy televíziós műsorban hangsúlyozta: bocsánatot kell kérni a holokauszt történéseiért.

A miniszterelnök egy tévéműsorban azt mondta, bocsánatot kell kérni a holokauszt történéseiért. Megbocsátani azonban szerinte utólag sem kell azoknak a kormányoknak, amelyek hagyták vagy segítették a holokauszt végrehajtását.

Népszabadság Online, 2005. május 7. 09:49

Jogos a felháborodás a Matula.hu internetes zsidóadatbázisán, mondta pénteken az MTV Nap-kelte című műsorában Fodor Gábor, az SZDSZ képviselője, aki nemrég érkezett haza az auschwitz-birkenaui Élet menetéről. “Én a magam részéről zsidó vagyok és cigány is, hogyha kell. Ha diszkriminációról van szó, akkor igen is deklaráljuk, hogy mi is kisebbséghez tartozunk” – mondta Fodor, hozzátéve, hogy ebben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is támogatja.

Magyarország

A Matula írja: “Az egész Magyarországot lázban tartó IZSDB-ügy kapcsán Lovas István, ez a kedves maci nyílt levelet intézett a Matula Magazinhoz. Levélre illik válaszolni, nekünk ezt tanította a mamánk, meg egyébként is, bolondokkal szórakoztató játszani.”

Lovas István újabb levelet írt, a címzett most éppen a gusztustalan keresőjéről elhíresült matula.hu. Az első, ami felzaklatja, hogy zsidónak nevezik, holott ő magát nem tartja annak. Már majdnem egyet is értünk felháborodásával, amikor kiderül, hogy ez csak akkor zavarja, ha róla van szó, másokat minden különösebb szemérem nélkül nevez zsidónak, függetlenül attól, hogy az illető minek vallja magát.