Forrás: Demokrata

Lovas István nyílt levelei

Zsidó – nem zsidó

A Matula Magazin üzemeltetőinek

Mit gondolnak: a nagyközönség szerint melyik párthoz áll a legközelebb honlapjuk, amely az elhunyt pápa beleiben tett kirándulásra invitáló történettel nyit? Aki a részletekre kíváncsi, II. János Pál végbelében végzi az utazást. Nos?

Csakhogy valami nem stimmel, hiszen önök elkezdtek üzemeltetni IzsDb (Internet Zsidó Database) néven egy “adatbázist”, amelyből – az önök szövege szerint – “Közéleti szereplőkről lehet megtudni, zsidók-e”. Odaírták azt is, “Az számít zsidónak, aki szerintünk az”. Amely kiválasztási ismérv a honlap folyamatos kereszténygyűlöletét tekintve sajátos ellentmondás, hiszen a hazai balliberálisok azt hirdetik, hogy egy liberális mindenkit annak tekint, aminek az illető tekinti magát.

Az ellentmondás tovább folytatódik azzal, hogy ilyen adatbázist a hitleri időkben használtak volna, ha akkor van internet és mégis, a budapesti külföldi tudósítók (akiket én rutinszerűen disznó gazembereknek nevezek), akik világgá ordították volna egy ilyen “adatbázis” működését, ha azt a konzervatív oldalhoz köthető honlap üzemelteti, mélyen hallgatnak róla. A balliberális lapok és tévék álszent ejnye-bejnyézéssel hirdetik, akár a Mazsihisz, amelynek vezetői szerint – mint a Népszavában olvasható – “a szolgáltatást olyan, a társadalmi problémákra érzékeny fiatalok csinálják, akiknek még nem nőtt be a fejük lágya”. A Népszava az MTI-t idézve hozzá teszi: “A Matula Magazin szerkesztői közölték: fogalmuk sincs, mi a céljuk a szolgáltatással, melyet szubjektív szempontok alapján állítottak össze, de remekül szórakoznak az azt bíráló álláspontokon.”

Nos, uraim, most én dicsérni fogom önöket, amin tehát vélhetően nem fognak remekül szórakozni.

Először azzal, hogy rákerestem adatbázisukon a Népszava főszerkesztőjének vallására. Hatalmas betűkkel adta ki: “Németh Péter nem zsidó”. Áhá, mondtam. Majd beütöttem a lap néhány munkatársának nevét. Kiderült, hogy Sebes György sem az. És Szász István sem. Erre begépeltem az idézett hírt adó MTI főszerkesztőjének nevét, Vince Mátyást, akinek a felesége Schweitzer főrabbi lánya. Mint köztudott, a rabbik arról híresek, hogy nem faji alapon házasodnak: ha már a Matula behozta a faji alapú perspektívát hazánkba. Egyébként Molnár Balázs bőven dokumentálva, példák özönét szolgáltatva épp a múlt héten leplezte le a Magyar Távirati Iroda döbbenetes hírhamisítását a Reform című hetilapban. A hamisítások – szintén véletlenül – mind Izrael-barátságról tesznek tanúbizonyságot. De mint kiderült, Vince Mátyás sem zsidó.

Miután a Népszabadság “Zsidó, nem zsidó – rossz játék” címen egy olvasói levélben ismertette az adatbázist (tehát “játék”-ként!) és azt írta róla azt mentegetve és relativizálva, hogy “Az interneten valóban voltak, vannak ennél brutálisabb helyek is”, sőt azt hitelesítette (“A honlapon az is olvasható, hogy a Matula Magazin hazudikŤ. De sajnos nem így van.”). Megvizsgáltam a Népszabadság stábjának vallási állományát. Ezek szerint a lap Érvek – vélemények rovatának szerkesztőjétől, Révész Sándortól kezdve Tamás Ervinig, a lap szeretetre méltó motorjáig, nincs ott zsidó. Most már kezdtem megérteni az adatbázisukat körülvevő szeretetet, és tovább kutakodtam. Megvizsgáltam az Orbán Viktorról a “cigány származás” mítoszát tápláló lapokat is. Meg akik őt a legjobban gyűlölték, mint írásaikból kiderült. A Matula szerint a Viktor könyv nemes szerzője, Kende Péter nem zsidó. A 168 Óra című hetilap vezetője, Mester Ákos és helyettese, Bölcs István sem. Az MTV lopásért elítélt “ügyvédje”, Juszt László sem. Bauer Miklós, Mészáros Tamás és Avar János sem. A nap-keltés Gyárfás Tamás sem, ahogyan Aczél Endre és Pallagi Ferenc sem. A Soros-féle alapítvány vezére, Halmai Gábor sem az. Ahogyan Tom Lantos sem. És ha már politikusoknál tartunk, természetesen Bárándy Péter sem az, ahogyan az MSZP-s Szekeres sem. Sőt, a Mazsihisz félhivatalos történésze, Karsai László sem az, ahogyan Demszky Gábor sem. A matulás gyöngyszemek gyöngyszeme talán Salamon Berkowitz, a köztéri menórafinanszírozó, aki – mint a Magyar Nemzet múlt szombati címlapján láthattuk sábeszdeklis fényképét – több mint egy évtizede gyártja mindenfajta bírósági döntés ellenére illegálisan Traubi szódáját, ami a világon csak a matulás gójok országában történhet meg.

Az adatbázisnak tehát célja van. Ha célja van – gondoltam -, akkor megnézem magam is, akinek a cikkeitől – amint megdicsért egy a másik oldalt jól ismerő, épp Brüsszelben járó barátom – “ezek naponta ikrát hánynak”. Lovas István zsidó, írta ki a Matula. Láttam magam előtt a főváros a matulás árjáit, ahogyan örömükben a nyáluk csorog.

Kedves matulások, igazán köszönöm, hogy a felsoroltaktól fajilag is elválasztottak. Egyébként az ezen urak közül oly sok által reális veszélynek tartott holokausztnak – attól tartok – meglehetősen furcsa áldozatai is lesznek.

Attól pedig ne féljenek, hogy bárki is elítéli önöket azért, amit tettek és amiért Európa számos országában súlyos börtönbüntetés járna. Itt ugyanis egy esetleges feljelentést követően egy matulás gój telefonja se kell ahhoz, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a csaknem kétszáz bíró közül például teljesen véletlenül azon Dénes Veronikához kerüljön ügyük, aki oly kíméletesen bánt a Regnum Marianum-kereszt letörőivel, mentette most fel Lendvai Ildikót e lap rágalmazása alól, és aki engem az árja Bolgár és a lakásüzletén egy nap alatt 15 milliót kereső, szintén árja Horváth Aladár ügyében úgy büntetett meg első fokon, hogy a másodfoknak az álla esett le. Egyébként őt is ellenőriztem az önök adatbázisán. “Dénes Veronika nem zsidó”, írta ki az adatbázis. Heuréka, kiáltottam fel.

Végül – majd elfelejtettem. Beütöttem Ariel Saront. Ő sem zsidó. Önök fajilag is felmentették a vén, szélsőjobboldali háborús bűnöst.

Utóirat: részlet a Jobbik tiltakozásából:

“A Jobbik elképedve szemléli, hogy azok a szervezetek és azok a személyek, amelyek az utóbbi években határokon kívül és belül antiszemitizmussal rágalmazták a magyar jobboldalt, felháborodás nélkül veszik tudomásul a lista létét”.

A Jobbik – talán a tagság fiatal kora miatt – nyilván nem tudja, hogy az önök által hitelesített keresztények Magyarországon mindig is kettős mércével mérnek.

A Vasárnapi Újság hallgatóinak

Kedves hallgatók!

Miután sokan érdeklődnek a Vasárnapi Újságnál és nálam is, hogy miért maradt el épp egy-egy jegyzetem, szeretném a felelősséget elhárítani. Az ok nem lustaságomból vagy nem akarásomból fakad. Akkor mondok jegyzetet, ha erre felkérnek.

Az megtörténhet, hogy a véletlenek puszta összejátszása folytán annál ritkábban hangzik el jegyzetem, minél közelebb kerül Kondor Katalin elnökségének nyári megszűnése. Az is pusztán a véletlen műve lesz, hogy az elnökváltás után a Vasárnapi Újság csupán a kedélyek megnyugtatására egy nálam “vérmesebbnek” ismert jegyzetírót jelöl majd ki, aki mintegy három héttel később jegyzetében egy önök által előre pontosan tudott területen ziccert ad fel a másik oldal sajtójának, amely azt hatalmas lendülettel leüti. Ennek következtében az átmeneti jegyzetíró is eltűnik. A továbbiakban a Vasárnapi Újság azt a vonalat viszi majd, mint a rendszerváltás előtt az Új Ember és a Vigília: az unalomig hűen követi a maradian dogmatikus vonalat.

De lehet, hogy ebben az előrejelzésemben is tévedek, hiszen saját becslésem szerint az időjárást jelző levelibékáknál gyengébb találati arányban, amolyan 80:20 százalékban sikerül csak eltalálnom a jövőbeli történéseket.

Szász István

a Népszava újságírója

Tisztelt Uram!

Ön ezt írta lapja április 4-i számában: “Tudatlanságnak és értelmi-érzelmi szűklátókörűségnek tekintem azt, ha bárki az 1948-as Moszkvából diktált és az akkori magyar kommunista cinkosok készséges közreműködésével végrehajtott újabb terrorfordulatot mintegy visszavetítik (helyesen: visszavetíti – L. I.) 1945 áprilisára.”

Mint tudja, Soros György azzal házal a világban, hogy ő már átélte a náci és a kommunista terrort is. Soros 1947-ben hagyta el Magyarországot. Ezek szerint ön Sorost tudatlannak és értelmi-érzelmi szűklátókörűnek nevezi. Ezt a sommásan megalázó és kifejezetten igazságtalan ítéletet Soros úr öntől és lapjától egyszer még rossz néven veheti.

Kozenkay Jenő

volt kémelhárító tiszt

2. rész

Tisztelt Uram!

Mint a múlt héten megígértem, vádja alátámasztására, pontosabban a háttér felvázolásának elősegítésére idézek egy könyvből, amelyet eddig Magyarországon senki nem volt hajlandó kiadni. Holott szerzőpárosából az elsőként feltüntetett Gordon Thomasnak az eddig kiadott könyveiből világszerte mintegy 60-70 millió példány fogyott el. Amiből idézek, szintén nagy siker volt. Bennünket közvetlenül is érint, hiszen a könyv címe: Robert Maxwell: Izrael szuperkéme. Maxwell, mint tudjuk, jó időn át tulajdonosa volt a Magyar Hírlapnak és nálunk is házalt egy szoftverrel a Moszad megbízásából, mint a kötetből kiderül. De most nem erről van szó, hanem a 11. oldalon található szövegrészről, amelyben a szerzők oldalakon át a Moszad működését ismertetik.

“Mindent egybevéve, mintegy ezerkétszáz ember dolgozott az épületben, amelynek következtében a Moszad a globális hírszerző szolgálatok közül az egyik legkisebb. De olyan támogatóik vannak, amely más hasonló szervezetnek nincsenek. SzajanoknakŤ hívják őket, ami a héber leszajeaŤ, segíteni szóból származik.

A diaszpórában (a világszerte élő zsidóság – L. I.) több tízezer ilyen segítő dolgozik. Mindegyiket gondosan válogatják ki, olykor a katcákŤ (operatív tisztek – L. I.), a leginkább olyannak az ajánlására, aki már átesett a toborzáson. A szajanok Meir Amit találmánya volt, és sikerük a világon élő zsidó közösség összetartásának fényes példáját mutatja. Amit elmondta (a szerzők a volt Moszad-vezérrel is készítettek interjút – L. I.): bizonyítéka ez annak, hogy legyen bármennyire is elkötelezett a szajan hazájának, végül is van egy érzelmibb, misztikusabb elkötelezettségük Izrael irányába és igényük van arra, hogy amikor felszólítják őket, segítsenek megvédeni Izraelt ellenségeiktőlŤ. Isszer Harel, a Moszad egy másik korábbi vezetője (akivel a szerzők szintén készítettek interjút – L. I.) elmondta, hogy a szajanok hozzájárulása felbecsülhetetlen értékű. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy például egy autókölcsönzőt üzemeltető szajan a katcának, az operatív tisztnek vagy a kidonnak (hivatásos Moszad-gyilkos – L. I.) kérdés nélkül kölcsönöz autót. Egy házat kiadó szajan talál épületet a küldetését teljesítő kidonnak. A bankigazgató szajan biztosítja a pénzt, az orvos szajan az orvosi segítséget.”

Ennyit, uram, tisztelettel.

Gyurcsány Ferenc

miniszterelnök

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Hír TV honlapján április 15-i keltezéssel a következőt olvastam:

“Gyurcsány Ferenc bírálta az Európai Uniót, mert az elhalasztotta a csatlakozási tárgyalásokat Horvátországgal. Azért nem kezdődtek meg az egyeztetések, mert Horvátország nem adta ki a hágai törvényszéknek a háborús bűnök elkövetésével vádolt Ante Gotovina tábornokot. A magyar miniszterelnök azt mondta: Nem hiszem, hogy egy ember miatt büntetni lehet egy egész nemzetetŤ. A BBC News budapesti irodája szerint a kijelentés komoly meglepetést keltett, hiszen a kormányfő az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia és Németország kormányát bírálja ezzel. És azt jelzi, hogy inkább a horvátoknak, és nem az ENSZ Biztonsági Tanácsa és az Európai Unió megállapításának ad hitelt.”

Ha ezt a kijelentést Orbán Viktor teszi miniszterelnökként, az ön sajtója azonnal belemélyesztette volna agyarát Orbán Viktor sarkába és onnan kezdte volna rágni a volt miniszterelnököt, egészen a feje búbjáig.

Én viszont az ön kijelentését igen tiszteletreméltónak, bátornak tekintem és gratulálok önnek érte. Ugyanis ön ezúttal a hatalmasokkal szemben állt ki egy tisztességes ügy és egy tisztességes, baráti ország mellett.

Látja, ez a különbség a két oldal sajtója között. Mindkét oldalnak persze annyira szabadok és függetlenek a szimpatizáns újságírói, amennyit az adott oldal és annak vezetői megérdemelnek.

Comments are closed.