Kezdőlap » JNA24 » hirszerzo.hu

hirszerzo.hu

Az ügyész fellebbezést nyújtott be a roma nőket megtámadó, és elitélt huligánok cselekedete minősítésének megváltoztatásáért.

“Pedig a válság pontosan azt mutatta meg: nem elég piacpártinak látszani, ténylegesen annak kell lenni. Az amerikai hitelválság másfél évvel ezelőtt már világosan látszó jelei ellenére a felelőtlen hitelezési politika kora őszig folytatódott, s éppen azért, mert a szereplők számítottak a gondoskodó kormányzat segítő kezére. A világgazdaság jelenlegi problémáinak gyökere nem az, hogy Bushék túl kapitalisták voltak. Pont hogy nem voltak eléggé azok. “

A lakodalmas metilpálinkától további kilenc ember kómába esett, ketten megvakultak. Iránban börtön vagy korbácsolás fenyegeti azt, aki alkoholt készít, ad el, vesz vagy fogyaszt.

Lezárult szombaton az India pénzügyi fővárosát, Mumbait (Bombay-t) csaknem hatvan órán át rettegésben tartó merényletsorozat, amely 195 emberéletet követelt. Pakisztán azt kéri Indiától, hogy ne reagálja túl a mumbai merényleteket, és ígéri, hogy a legnagyobb komolysággal jár el, ha bizonyítékot találnak pakisztániak részvételére a bűncselekményben.

A hatvanórás fogvatartás során a terroristák nem fogalmaztak meg egyetlen követelést sem a túszok életéért cserébe.

A mumbai mészárlás egyetlen túlélő támadója, az elfogott Adzsmal Amir Kamal kihallgatásakor azt vallotta, hogy a támadók mind pakisztáni állampolgárok voltak.

Kérdéseim vannak Loxonhoz és a többi teaköröshöz.

Elégedettnek tűnnek a Lehet Más a Politika Mozgalom szervezői az első egy-másfél hónap eredményeit összegezve. Igaz, egyelőre nem tódulnak tömegek és milliárdos támogatók az LMP zászlója alá, és a szervezettség hatásfokán is van javítanivaló. A fogadtatás alapvetően pozitív, bár az új politikai erő esélyeit illetően széleskörű szkepszis tapasztalható. Főleg vidéken eddig kevesen mozdultak az LMP hívására. A mozgalom további bővülést tervez, már a júniusi EP-választáson indulni szeretnének.

Egy csehországi romaszervezet arra szólította fel a kormányfőt, hogy tiltsa be a szélsőséges szervezeteket. Egy hétfői zavargás van a háttérben.

A szociális és munkaügyi tárca államtitkára szerint nem ettől oldódnak meg a magyar társadalom problémái. Mindenkinek össze kell fognia az ordas eszmék ellen – mondta Korózs Lajos a poroszlói roma napon.

A kormány szerint a férfi beismerte, hogy az iráni hadseregről adott ki információkat Izraelnek.

Magyarország gazdaságilag csődbe jutott, s ezért exportálja problémáit Szlovákiába – állítja a pozsonyi kormánykoalícióban részt vevő Szlovák Nemzeti Párt elnöke, Ján Slota a SITA hírügynökségnek szombaton adott interjújában.

A Jobbik szervezett demonstrációt a szlovák nagykövetség elé a hétvégi, dunaszerdahelyi futball mérkőzésen történtek miatt.

A romák, mint Magyarország bűnbakjai címmel közölt cikket szerdán a romák helyzetéről a Die Welt.

A két férfi 102 fekete bőrű meggyilkolását tervezte, de fő céljuk Barack Obama demokrata párti elnökjelölt meggyilkolása volt.

Budaházy igazi európai polgár: kicsi neki már Magyarország arra, hogy a bennrekedt magyarok sorsát rontsa. Határon túl is van élet, ott is van kivel kicseszni, Schengen van, vagy micsoda.

A szlovák-magyar viszony megoldásának kulcsa már nem Fico és nem is Gyurcsány, hanem az MKP-vezetés kezében van – írta csütörtökön a pozsonyi Pravda.

131 sírt rongáltak meg, 53 síremléket összetörtek. “Lakótelepi történetek” címmel akarta közzétenni a jeleneteket egy csoport kisdiák.

Az amerikai diplomácia vezetője nem zárta ki nyíltan az egyezmény év vége előtti aláírásának esélyét.

Remélik, hogy a megválasztott elnök levonja majd a jelenlegi amerikai vezetés által elkövetett hibák tanulságait, és felhagy “az Izraelnek kedvező, részrehajló politikával”.