Kezdőlap » JNA24 » Figyelő

Figyelő

A mumbai mészárlás egyetlen túlélő támadója, az elfogott Adzsmal Amir Kamal kihallgatásakor azt vallotta, hogy a támadók mind pakisztáni állampolgárok voltak – közölte vasárnap több indiai lap titkosszolgálati körökre hivatkozva.

A csehországi romák tömeges külföldre távozásával kell számolni, ha a kormány nem lép fel határozottan a jobboldali szélsőségesek ellen – figyelmeztette Mirek Topolánek kormányfőt pénteken egy észak-morvaországi roma civil szervezet.

Információi alapján a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) nem tudja eldönteni, vajon Szíria folytatott-e titokban nukleáris tevékenységet – állapítja meg az ENSZ-szerv jelentése, amelyből pénteken szivárogtak ki részletek.

Az egész magyar társadalom összefogására szükség van az egyre terjedő szélsőséges, ordas eszmék ellen – hangsúlyozta a szociális és munkaügyi tárca államtitkára pénteken a Heves megyei Poroszlón megtartott roma napon.

Tömeges letartóztatások a kairói merényletek után

Pesti lakáspiac: a külföldi roham vége

Tulajdonost vált négy pláza

Tuljadonost vált négy magyarországi pláza

Holokauszt-emlékművet avattak a pesti Duna-parton

Orbán gyertyát gyújtott a holokauszt emléknapján

Egykori náci tisztet tüntetett ki Izrael

Még nyáron csődöt jelent a Jukosz

Még nyáron csődöt jelent a Jukosz

Szabadalombitorlási pert helyezett kilátásba a Merck hazai leányvállalata a Richterrel és a Tevával szemben, mert szerinte az április 1-jén forgalomba hozott csontritkulás elleni generikus készítmények még szabadalom alatt állnak. A Richter ugyanakkor jogszerűnek tartja a piacra lépést.

A Menatep elhagyja Oroszországot

Az izraeli Makhteshim Agan Industries (MAIN) megvásárolta a magyar disztribúciós cég részvényeinek a 70 százalékát. A Biomark Kft. évente 10 millió dollár értékben ad el mezőgazdasági vegyszereket – adta hírül Haaretz izraeli napilap..

Izraelieké lett a Biomark

Az izraeli Minrav vállalatcsoport 3 milliárd forintos beruházásában épül az összességében 336 lakásos, Napfürdő Otthonpark Pestszentlőrincen, amelynek 164 lakásból álló első két ütemét kedden avatták fel.

Izrael már készül a Gázai kivonulásra

Ukrajna nukleáris fegyvert adott el Kínának és Iránnak