„A békési rendőrök keresik azoknak az elhunytaknak a hozzátartozóit, akik kegyeletsértés jogcímén feljelentést tehetnek a békéscsabai izraelita temetőben, 2007. július 14-én este kilenc körül készült pornográf képek miatt a két fiatal ellen.”

Részletek a Subbán.


2 hozzászólás to “Divatba jön a kreatív zsidótemető gyalázás?”

  1. sofar

    „A rendőrség az esetleges kegyeletsértés gyanúja miatt állásfoglalást kért az ügyészségtől. A szerdán megérkezett ügyészi vélemény szerint bűncselekmény megalapozott gyanúját az eddig felmerült információk alapján nem látják. A békéscsabai rendőrkapitányság mindazonáltal a szerdai napon a temető rendjének megzavarása miatt szabálysértési eljárás lefolytatását kezdeményezte a békéscsabai önkormányzatnál.”

    http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=61843

    „Számítógépes rendszer és adatok ellen bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen a helyi zsidótemetőben készült erotikus képek ügyében.”

    http://beol.hu/index.php?apps=cikk&cikk=90251

  2. Gerson

    Ez az! Ilyen határozott , karakán rendőrség – ügyészség dukál nekünk. Meg persze Magyar Gárda. Így aztán nagy nyugalomban, biztonságban érezhetjük magunkat, szeretteinket és mint látjuk, halottainkat is. Itt „Európában”.
    Hol is ???