Forrás: hirszerzo.hu

Nagygyűlést tartott a MIÉP, a Jobbik és a kisgazdák szövetsége

Kiss Ádám 2006. március 16. 10:15

A hagyomány, az hagyomány: március 15-én megtartotta szokásos nagygyűlését a MIÉP is, ezúttal újdonsült szövetségeseivel, a Jobbikkal és a kisgazdákkal. Elöljáróban csak annyit, hogy a rendezvény tanúsága szerint a Magyar Nemzet liberális újság.

Vannak emberek, akik úgy érzik, már végleg semmi remény ebben a „csonkolt hazában”. Becsődölt a rendszerváltás, fojtogat a média, a „nómenklatúra-burzsoázia”, a kommunisták, a zsidók, a liberálisok, a hazug Fidesz, a románok, a kozmopolita nagytőke, a volt ügynökök és a medréből kicsapó Tisza.

Ezek az emberek március 15-én zászlót fognak a kezükbe, kabátjukra a kokárda mellé trianonos-csodaszarvasos jelvényt tűznek, esetenként nemezsapkát öltenek, majd kiballagnak a Hősök terére. Itt huszárnótákat, Petőfi-verseket hallgatnak, és Csurka Istvánt, aki olyanokat mond, hogy „reneszánsz elit”, „nagytakarítás” vagy „nemzetáruló”. Az ilyen szavaknál magasra emelik a zászlót, meglobogtatják, a hangosabbak bekiabálnak egy „rohadt kommunisták”-at, majd a végén mindenki hazamegy.

A politikát is markában tartó, erkölcstelen és nagytakarításra váró magyar média képviseletében magunk is az Árpád-sávos lobogók közé vegyültünk.

Mannazabáló ellenség

A Harmadik utas

Hogy itt már mindenki a magyarok ellen van, az biztos. Kovács Dávid Jobbik-elnök, Réti Miklós legitim kisgazda-elnök, ifj. Hegedűs Loránt, és Csurka István MIÉP-vezér mindannyian figyelmeztették a teret betöltő tömeget a leselkedő veszélyekre. Az ügynökök, a kommunisták, a liberálisok, a bankár-kaszt, a „mannazabálók”, a nemzetközi kozmopolita nagytőke és a média mellett alaposan megkapta a magáét a hazug, álmagyar Fidesz is, amelyelőkészítette csatlakozásunkat a „nemzetellenes” unióba, eladta a földet a magyar gazdák alól, és beengedte az EU-ba a románokat.

Csurka szerint a Fideszt is a nemzetközi nagytőke mozgatja, mert annak magyar álarca mögött még jobban ki tudja fosztani hazánkat. A MIÉP elnöke Sólyom László köztársasági elnököt is hibáztatta a magyarság jelenlegi sorsáért, többek között a „rendszerváltás hátráltatását” is a nyakába varrva.

Szilárd védőbástya

A Harmadik Út, mint a kétségbeesettek és reménytelenek védőbástyája természetesen be fog jutni a parlamentbe, és ahogy Csurka fogalmazott, 2010-ben kormányra is kerülhetnek. Feladatuk rengeteg van: Az egész rendszert le kell bontani, és egy újat, „magyart” építeni a helyébe. Ebbe beletartozik a halálbüntetés visszaállítása, a milliárdok tolvajainak becsukása, a média kitakarítása és megszabadítása a „nemzetellenes” nagy pártok összefonódásaitól és a maffiakapcsolatoktól. A kisgazdák 12 pontot is fogalmaztak, mely a magyar föld visszaszerzését és megvédését hívatott előmozdítani, illetve azonnali hatállyal állampolgárságot adna a határon túli magyaroknak.

Magyar földre magyar Hamaszt!

Eme jelentős lépésekre nem véletlenül van szükség: Hegedűs Lóránd szavaiból az is világossá vált, hogy a „világtörténelem, és a magyar történelem legromlottabb politikai elitjével” állunk szemben, egy „szabadkőműves-cionista gyökerű rabló, pusztító söpredékkel”. Ezért a Harmadik Útnak új Hamasszá kell válni, mely ha kell, vérét is áldozza a szabadságért.

Júdás nemzete

A reményvesztett magyarok identitáskereső bakancsos kamaszokkal, és SS-jelvényekben parádézó ifjú nácikkal tarka tömegei lelkesen fogadták a szónokok kijelentéseit, a zászlólengetés mellett a „rohadt” jelzőt is megkapta szinte mindenki, a biboldóktól a kormányon át a „Seront (Sharon) csókoló Orbán Viktor”-ig. Különösen hangulatos volt, mikor Petőfi Akasszátok fel a királyokat című versét hallgatva a közönség minden „akasszátok”-ra felhördült. A humor sem hiányozhatott a kelléktárból: Kohn (Kovács) Pistike, vagy Kovács László, a „görnyedt, púpos kandúr” sok kesergőt fakasztott hangos nevetésre.

A szónokok külön figyelmet szenteltek a székelyudvarhelyi eseményeknek is: a székely testvérek „magára hagyott harca” újfent bebizonyította a „végtelenül aljas nómenklatúraburzsoázia” nemzetellenességét. A MiÉP, a Jobbik, és a kisgazdák azonban azt sem fogják hagyni, hogy még jobban szétszakítsanak minket.

„A magyar nép Európa legbetegebb nemzete”, „Júdás nemzete”. A Harmadik Út azonban, mihelyst módja lesz, rendet fog teremteni, erre Kovács Dávid Jobbik-vezér meg is esküdött. Ha ez így van, én inkább rab lennék, ahogy mostanáig.

One Response to “A harmadik utas a nemzethalál”

  1. rosalie

    Nagy kár, hogy a fenti nagygyűlés szövegét Deutsch-Für és Rogán nem olvasta, nem hallotta. Most lenne miért felháborodniuk.

    rosalie