Forrás: antiszemitizmus.hu

Bácsfi Diána legújabb rendőrségi előállításáról tudósít a jobbik.net szerkesztője, egy bizonyos Haratim. Az alábbi megjegyzés teszi számunkra érdekessé közlését:

Persze, kirúgták az egyetemről is… És majd visszahalljuk a hírekben, hogy 2006 szeptemberében a Jeruzsálemi Héber Egyetemen folytatja majd a tanulmányait. Hát igen… ha a feladatot elvégezte, meglesz a jutalma is.

Először úgy tűnik, a szerkesztő számára az a probléma, hogy Bácsfit kiebrudalták az ELTE-ről. De nem. Ha már a honi szélsőjobb számára is kényelmetlen valamelyik prominens személyisége, akkor rögtön kiderítik róla, hogy izraeli ügynök. Így állt már Izrael zsoldjában Csurka és ellenfelei, Lovas István, Bencsik András és Szabó Albert. Hovatovább úgy tűnhet, hogy az egész magyar szélsőjobb mazochista zsidókból áll.

2 hozzászólás to “www.jobbik.net – 2005. május 2.”

  1. Kicsit összemos a cikk másolása több állásfoglalást.

    Kicsit összemos a cikk másolása több állásfoglalást. Bár a http://www.jobbik.net honlap is kicsit ügyetlen, nem lülönül el elég markánsan a saját véleményük a bemutatott cikktõl. „A második Palesztina?” címû cikk linkje innét lemaradt, az emlitett honlapon még fellelhetõ.

  2. sofar

    Nem maradt az le 🙂