Demokrata

Innen is üzenjük a hamisítatlan fajtajelleget felmutató Székhelyinek, hogy ő maga az általa felemlített nektár, sőt esszencia.

Az SZDSZ megalakulása óta azzal henceg, hogy náluk van a szürkeállomány, s rajtuk kívül minden más lábszag és Mucsa, ahogy Tamás Gáspár Miklós fogalmazott annak idején. Vagy bőgatya és fütyülős barack, ahogy Landeszmann főrabbi kinyilatkoztatta.

Nos, ehhez képest jelentős mértékű bunkóság tapasztalható az egyre szürkébb állomány soraiban és holdudvarában. A hétvégi tanácskozásukon például Székhelyi József sértett színművész és színidirektor azt találta mondani, Orbán Viktor Tokaj hímvesszeje, amely nektárját csöpögteti szét az országban.

Az ilyesfajta altesti asszociációk jellemzők a baloldalra, s jól mutatják, valójában miféle szellemi színvonalat képviselnek. Székhelyi direktor azonban nem csupán tahóságát tárta ország-világ elé, hanem alpáriságába belerejtette a George Soros által kitartott, Élet és Irodalom nevet viselő szélsőséges lapocskában megjelent és Lendvai Ildikó KISZ-cenzor (a Demokrata állandó rikkancsa) által is átvett híresztelést, amely szerint Orbán Viktor miniszterelnök korábban tanácsokat adott volna holmi tokaji pályázatok ügyében. Nos, ha a csepegő direktor úr Tokajjal példálózott (igaz, képzavarosan, mert egy borvidéknek általában nem szokot hímvesszeje lenni), akkor mi is a borok világából vesszük a párhuzamot. Innen is üzenjük a hamisítatlan fajtajelleget felmutató Székhelyinek, hogy ő maga az általa felemlített nektár, sőt esszencia.

Ágoston Balázs

One Response to “Székhelyi csöpög”

  1. Agoston Balazs egy bunko es az ilyeneket falhoz kene allitan

    Agoston Balazs egy bunko es az ilyeneket falhoz kene allitani.Ha valakinek nincs semmi humorerzeke akkor vegye a puskat es loje fobe magat.Azt hogy valaki bunko,lehet mondani,de senki nem szidta vagy nem tett emlitest a fajta hovatartozasarol. Nem ertem ha valakinek nincsannek ervei akkor miert kell rogton a fajtai hovatartozasarol beszelni.Gondolom senki nem emlegette az Agoston ur goj mivoltat sem . maradok tisztelettel Gabor