Kezdőlap » Sófár » Sófár projekt » Rádió Zs fórum

Rádió Zs fórum

A Rádió Zs az első magyar nyelvű, zsidó közösségi rádió, 2003. októbere óta sugározza műsorát. A Rádió Zs egyedülállóan újszerű, civil, önszerveződő, organikus média. A világ minden táján vannak hallgatóink, naponta több százan kísérik figyelemmel műsorainkat.

Ma bukkantam ra a ZS radiora. Meg mukodik, vagy csak a regi musorokat sugarozzatok ? Mi is inditanank egy kozossegi radiot. Mi a teendo ? A Shalom Tv musort szerkesztem a Roman kozszolgalati Tv k-vari Studiojaban, roman nyelven. A musor egyedulallo az orszagban es 8 eve fut. Ha erdekel tobbet meselhetek rola. A kolozsvari Hitkozseg egy kozossegi webradiot inditana. Mit tanacsoltok ?

Önkéntes ut izraelbe

jános, 2007. február 07. 18:34  Rádió Zs fórum Önkéntes ut izraelbe bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

salom

SOA- HOLOCAUST TÉMÁJÚ FILMFORGATÁSHOZ SZEREPLŐKET-STATISZTÁKAT KERESÜNK!

Eli, 2007. január 24. 01:08  Rádió Zs fórum SOA- HOLOCAUST TÉMÁJÚ FILMFORGATÁSHOZ SZEREPLŐKET-STATISZTÁKAT KERESÜNK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

SOA- HOLOCAUST TÉMÁJÚ FILMFORGATÁSHOZ SZEREPLŐKET-STATISZTÁKAT KERESÜNK:

Technikai fejlesztésünkhöz szükségünk van arra, hogy megtudjuk, milyen internetes lejátszót használnak hallgatóink.

Ma megkezdtük a Rádió Zs sugárzását a legelterjedtebb, Windows Média rendszerben is. Igy?adásunk?a Világrádió mellett immár mindhárom népszerü formátumban,?Windows Media,?MP3 és?RealMedia lejátszókkal egyaránt hallgatható.

Elindult a Rádió Zs kísérleti adásának második szakasza, vadonatúj müsorrenddel.

Szavazz a rádió nevére! Ha egyik se tetszik, ajánlj mást!

Szeretnélek tájékoztatni a Rádió Zs, az első, magyar nyelvű zsidó rádióállomás elindításának legfrissebb fejleményeiről. A jelenleg hallható adás egy demonstrációs modell, melyet jórészt egymagam építettem fel, hogy a gyakorlatban bemutassam, megvalósítható az első magyar zsidó rádió. Természetesen a mostani müsorrend, a zenei anyag csak jelzésértékű, egyfajta étvágygerjesztőként szolgál. Ez a projekt első, kísérleti szakasza, mely december végén lezárul.

Zsidó rádióállomás kezdte meg működését 2003. december 1-én, Budapesten. A Sófár Egyesület által elindított ?Rádió Zs” napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorát a Magyar Internet Világrádió hálózatában. A ?Rádió Zs” nyitott, önszerveződő, nonprofit kezdeményezés, minden Magyarországon működő zsidó szervezet, közösség és intézmény számára biztosít szabadon felhasználható műsoridőt.

A Mazsike félóra tegnapi témája a Sófár Egyesület és a Rádió ZS volt. Rick Zsófi vendége Seres Attila, az egyesület elnöke.