Kezdőlap » JNA24 » RTL Klub

RTL Klub

Hamarosan kimondják Selma Blair és Ahmet Zappa válását.

Kern András egy férjet alakít, aki egyszer csak felébred, és rájön, nem jó az élete.

Békejobbot ajánlott a palesztinoknak az izraeli miniszterelnök. Ehud Olmert azt mondta: ha a palesztinok a béke útját választják, az életük sokkal jobb lesz. A miniszterelnök humanitárius és a gazdaságot ösztönző programokat, a palesztin foglyok szabadon bocsátását, a zsidó telepek felszámolását, a korlátozó intézkedések feloldását és egy élhető államot ígért. A palesztinoknak ehhez szabadon kell engedniük az elrabolt izraeli katonákat, és az erőszaknak csökkennie kell.

Halála előtt néhány héttel Izraelbe utazott a múlt héten mérgezésben meghalt egykori orosz ügynök – írja hétfői számában a Times brit napilap. Az újság úgy tudja: Alekszander Litvinyenko egy olyan aktát adott át a Jukosz olajcég második emberének, amely arról szól, hogyan kaparintotta meg a Kreml a konszernt.

Rakéták csapódtak be izraeli településeken egy órával azután, hogy reggel 6-kor tűzszünet lépett érvényben a gázai övezetben Izrael és a palesztinok között.

Az izraeli rendőrség pénteken hajtóvadászatot indított az ország leghírhedtebb sorozatos nemi erőszaktevője után, aki Tel-Avivban megszökött a fogságból. Benny Sela 2000-ben 35 év börtönt kapott 14 nő megerőszakolásáért.

A PSG szurkolójával egy civilben lévő rendőr golyója végzett.

Lezuhant egy MIG 21 Lancer repülőgép az Arad megyei Bél helység közelében – tudta meg a Független Hírügynökség. A katonai repülőgép pilótájáról egyelőre ellentmondó információk vannak. A Realitatea hírtelevízió szerint sikerült katapultálnia, és kisebb sérüléseket szenvedett, a Rompres hírügynökség szerint ezt a hírt a Védelmi Minisztérium nem erősítette meg.

Jordán terroristák akarták felrobbantani az El Al izraeli légitársaság egyik, Németországból induló repülőgépét még a nyáron, a futball-világbajnokság idején – számolt be róla a német média kedden.

Megnyitják a világ legnagyobb Holokauszt-archívumát. A németországi Bad Arolsenben több millió dossziét és feljegyzést őriznek a náci Németország haláltáborairól, a zsidóüldözésről. A dokumentumokhoz az elmúlt 60 évben csak Vöröskereszt férhetett hozzá, nemsokára azonban a történészek is kutathatnak.

Új taktikát alkalmaznak a gázai palesztinok, hogy megvédjék vezetőiket. Most először élő pajzzsal akadályozták meg, hogy az izraeli légierő csapást mérjen az egyik militáns vezető házára.

Több száz palesztin állt össze élőlánccá a Gázai-övezet északi részén lévő Bét Lahia településen, hogy így akadályozza meg az egyik palesztin szélsőséges háza ellen tervezett izraeli légi támadást vasárnap hajnalban. Az izraeli hadsereg, látva az épület körüli tömeget, végül lefújta az akciót – írja az izraeli Hárec újság vasárnapi száma.

Három csoportban folytatódtak szerdán a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők. A játéknap legnagyobb meglepetése, hogy a Vb-bronzérmes német válogatott csak 1-1-es döntetlent tudott játszani Cipruson.

Egy izraeli nő meghalt, egy férfi súlyosan megsérült, amikor palesztin fegyveresek rakétát lőttek ki az izraeli Szderot városára a Gázai-övezetből szerdán – közölte az egyik helyi kórház illetékese.

Egy izraeli nő meghalt, egy férfi súlyosan megsérült, amikor palesztin fegyveresek rakétát lőttek ki az izraeli Szderot városára a Gázai-övezetből szerdán – közölte az egyik helyi kórház illetékese.

Négy hónapon belül Irán ünnepelni fogja nukleáris fűtőanyag programjának befejezését. Ezt az Iszlám Köztársaság elnöke közölte újságírókkal Teheránban.

Tecnikai hibának nevezte az izraeli miniszterelnök azt a katonai támadást, amelyben 18 civil vesztette életét a Gáza-övezetben még szerdán. Az áldozatokat több ezren kísérték végső útjukra. Az izraeli kormányfő azt is közölte, hogy nagyon megrázta az eset, de hozzátette: ameddig a palesztinok rakétákkal lőnek, ők is folytatják a katonai akciókat. Ehud Olmert azt is elmondta: megpróbálják elkerülni a hasonló hibákat, de lehetnek még tragédiák.

Először itthon nyert, aztán Hollandiából is elhozta a legjobbnak járó díjat. Majd Amerikában ő lett a legnépszerűbb.

18 palesztin civil halt meg mára virradóra Gázában, ahol izraeli tankok tüzet nyitottak feltételezett palesztin rakétakilövő állásokra. Palesztin közlés szerint az áldozatok mindegyike nő és gyermek. Az izraeli hadsereg azt közölte: egyelőre vizsgálódik az ügyben. A támadás után a palesztin vezetés az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívását követelte.

Kikerült az intenzív osztályról hétfőn Ariel Saron volt izraeli kormányfő, akit múlt hét pénteken szívproblémák miatt szállítottak oda. A 79 éves politikust ápoló kórház közleményében az áll, hogy a volt miniszterelnök állapotát sikerült stabilizálni.