Forrás: Magyar Hírlap

Preiner Friderika, E-mail

Gyurcsány az együttműködés emberének mondja magát. Orbán Viktor szemére veti, hogy nem segíti őt. Nem tudom, mit vár most a miniszterelnök az ellenzék vezérétől, hogy a nyakába borul? Orbán Viktor pedig örüljön: Ferikém, nagyon boldog vagyok, hogy végre észrevettél, hozzám szóltál, és nem fasisztázol, rasszistázol, nem vagyok kirekesztő és még nagyon sok, ami voltam addig, amíg be nem következett a válság. Most már Orbán kell, mert az elmúlt hat év bebizonyította: képtelenek a szocialisták a kormányzásra.

Gyurcsány Ferenc elfelejtette, hogy nem Orbán Viktor mondta, hogy dübörög a gazdaság, bennünket irigyel a Nyugat, hogy most már beindultunk. Pár nappal a válság beismerése előtt még a miniszterelnök azt mondta, hogy Orbán Viktor félelmeket kelt. Majd eljött az igazság órája. Igazat kellett mondani. Viszont aki eddig ilyeneket hazudott, nagyon nehéz elhinni, hogy most őszinte és valóban őszintén együttműködni akar.

Egy megoldás van ma, aki eddig hazudott, aki válságba sodorta az országot, az lépjen le a politika színpadáról, és vállalja a tetteiért a felelősségrevonást, mert másként nem lehet újra kezdeni. Büntetlenül nem lehet tönkretenni egy nemzetet.

Comments are closed.