Forrás: HETEK

“Viktorral nagyon jó barátok voltunk, és ma is nagyon kedvelem. Van közös múltunk, és most is jól kijövünk. Néhány hónapja ültünk le utoljára beszélgetni, bár akkor nem volt sör előttünk”

– mondta Fodor Gábor képviselő az Esti Frizbi című tévéműsorban, majd hozzátette: Gyurcsány Ferenccel, miniszterelnökünkkel is 1-2 hónapja ült le egy kötetlen beszélgetésre, de Orbán társaságában azért jelentősen jobban érzi magát.

“Ha ki is csúszott a számon ilyesmi, nem volt helyes ilyet mondanom. Senkiről sem helyes ilyen durván beszélni”

– mondta Orbán Viktor, aki szerint nem volt helyes, hogy durván beszélt a miniszterelnökről egy zártkörű beszélgetésen. A Fidesz elnöke a filmművészeti egyetemen a közelmúltban tartott szűk körű találkozón azt mondta Gyurcsány Ferencről, hogy “hülye, idióta, lássuk be”. Erre a balatonőszödi beszédet hozta fel példaként, hiszen “egy profi politikust nem ragadhatnak el az indulatai, nem lehetnek érzelmei”.

“Izraelnek 150 atomfegyvere van”

– mondta egy nagy-britanniai rendezvényen Jimmy Carter. A volt amerikai elnök szerint az Egyesült Államoknak azonnal tárgyalnia kellene Iránnal, hogy az végre lemondjon atomprogramjáról.

“Összetört az üveg, minden elkezdett rázkódni, mi pedig a kemence köré gyűlve egymáshoz bújtunk. Nem is tudom leírni, annyira szörnyű volt. Istenhez imádkoztam, hogy oltalmazzon meg minket.”

-nyilatkozta egy hölgy Minnesotá-ból, ahol a forgószél egy kétéves kislány halálát okozta, kilencen megsérültek. A Coloradón és Kansas-en végigsöprő viharok további pusztítást okozva és halálos áldozatokat követelve elérték Iowa és Minnesota államokat is.

Comments are closed.