Forrás: Hírtv

Több, mint 940 millió dollár vagyis több, mint 200 milliárd forint segélyt gyűjtöttek össze Libanonnak a Stockholmi adományozó konferencián.

Ezzel az összeggel együtt már majdnem 1 és negyed milliárd dollárt kap Bejrút az izraeli bombázások utáni újjáépítéshez. A libanoni miniszterelnök igérete szerint az adományok közvetlenül a rászorulókhoz jutnak majd el a kormányzati szerveken keresztül.

Visszautasították azokat a feltételezéseket, hogy a pénz a Hezbollahhoz kerülhet, és felszólította Izraelt, szüntesse be az országa elleni blokádot, mert az akadályozza az újjáépítést.

Kedves Olvasó!

Ha Ön is szeretné e-mailben megkapni a Hír TV válogatott híreit, regisztráljon!

5 hozzászólás to “Libanonnak 940 millió dollárt gyűjtöttek”

 1. rebecca

  Na most ugyanannyit kérnek a palestinok is. Hová lett a sok millió, amit Arafat harácsolt össze az araboktól????? A felesége most nagyon csöndben van, mert amikor a pénzt ki akarták a svájci bankból venni, üvöltözött, hogy “kinyítja a száját”. Hát befogták és nem nyúltak a milliókhoz. Nagy szemét banda ez az arab.

 2. spinner

  Haifa, Cfát … Ki gyűjt rá?

 3. rebecca

  egyenlőre, csak “magánok” jelentkeztek (amerikai zsidók), bármelyik állam még nem adott támogatást a zsidóknak. Ilyen időket élünk. A 2.vh.után azt gondoltuk, hogy az emberek többsége mégis csak szégyenli ami történt és próbálja jóvátenni. Na mostanra már nem érdekli őket. Megint jó lenne a zsidókat megölni és kisemmizni. NEM FOG MÉGEGYSZER MEGTÖRTÉNNI!!!!!!!

 4. frimmer

  És ezért a pénzért hány rakétát adnak, és hány páncéltörő gránátot?
  Ha jól beosztják az orosz feketepiacon ebből sokra futja!
  efi

 5. rebecca

  H..mmmm