Forrás: NOL

NOL * Népszabadság Online * 2006. június 8.

A Zsidó Közösségi Fórum a világ legnagyobb zsidó sportklubjának, a Maccabinak szakmai támogatásával rendezi meg a ZSKF I. Maccabi Családi Sportnapját. Magyarországon még soha nem rendeztek ilyen nagyszabású zsidó sporteseményt, ahol a sportversenyek mellett különféle családi és kulturális programokkal várják az érdeklődőket. 

A ZSKF I. Maccabi Családi Sportnap apropója, hogy idén száz éves a MACCABI Vívó és Atlétikai Club. Ez alkalomból – az eseménnyel egy időben – nemzetközi kispályás foci bajnokságot is rendeznek, ahol a bolgár, holland, olasz, izraeli, szerb Maccabi csapatok vesznek részt, természetesen a házigazda magyar Maccabi mellett.

A 100 éves évforduló megünneplésén jelen lesz többek között Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornász, Székely Éva olimpia bajnok úszó, David Admon Izrael Állam nagykövete, dr. Feldmájer Péter, a MAZSIHISZ elnöke, és Heisler András, a ZSKF kezdeményezője.

A Sportnapot 2006. június 11-én, vasárnap reggel 10-től este 8-ig a Postás-MATÁV Sporttelepen (Budapest, XIV. ker. Róna u. 86-100.) tartják, ahova legalább ezer embert várnak a szervezők.

További információkat a www.zskf.org, illetve a www.maccabi.hu oldalakon olvashatnak.

Comments are closed.