Forrás: Stop!

„Ha a Hamász kormány nem tud fizetni, mondjon le!” Időpont: 2006-04-15 13:33:00

A Gázai-övezet több városában ismét palesztin rendőrök tüntettek az elmaradt bérük kifizetését követelve. A rendőrök azt az épületet vették körbe és rohamozták meg, amely a kereskedelmi kamarának is helyet biztosít.

A tüntetők szóvivője közölte: tiszteletben tartják a választások eredményét, de ha a Hamász kormány nem tud fizetni, mondjon le- írja a klubrádió.hu.A radikális Hamász mozgalom kormánya anyagi lehetőségei határán áll, miután a nyugati államok leállították a palesztin hatóság támogatását, és Izrael sem utalja át a neki járó adó-és vámbevételeket.

Stop!

2 hozzászólás to “„Ha a Hamász kormány nem tud fizetni, mondjon le!””

 1. evabarat

  ebarat
  miért gondolja bárki is, hogy Izrael saját ellenségét fogja anyagilag támogatni? Azt hiszem, hogy ilyen őrültségre még a zsidók sem lesznek hajlandók. Hamasz ugyis minden pénzt a fegyver vásárlásra forditana és még jókat mulatna azon milyen hülyén tiszteségesnek akarnak látszani a szomszédai. A palesztinoknak talán dolgozni kellene, kertjeiket művelni, gyerekeiket békében és békére nevelni. Akkor lenne mindenük és még nemzetközi segitségre is számithatnának. De igy?

 2. rosalie

  Sajnos az Európai Unió is segélyezi a Palesztin kormányt, (amit most felfüggesztett).
  Ez azt jelenti, hogy mi is hozzájárulunk az Izrael elleni merényletekhez.

  rosalie