Forrás: hirszerzo.hu

2006. április 6. 20:50

Csurka István szerint „a nemzetközi zsidóság parancsa” a MIÉP kiszorítása a Fidesz számára.

A MIÉP elnöke, a MIÉP-Jobbik – Harmadik Út társelnöke csütörtökön szólalt fel Budapesten, az országos listát állított szövetség kampányzáró nagygyűlésén.

Szerinte az MSZP – „a magát szociáldemokratának nevező liberálbolsi csapat” – okosabban politizál, mert megalázkodik az SZDSZ előtt, ha kell, a hátára emeli és úgy viszi be a parlamentbe, elfelejtve, hogy mekkorát rúgott belé az a párt, amikor az Országgyűlés köztársasági elnököt választott.

A „nemzetközi zsidóság parancsáról” kifejtett véleményét Csurka István kiegészítette azzal a megjegyzéssel, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Izraelből hazatérve a Likudot nevezte a Fidesz testvérpártjának, ami után ők már amúgy sem akarnának testvérpárt lenni.

Az MSZP dolga – mondta Csurka – az, hogy kordában tartsa a proletárokat, a szerencsétlen sorsú, többnyire idős embereket, akik mindig irtóztak az önállóságtól, a Fidesznek pedig a nemzeti középosztályt, valamint a gondolkodókat, a kezdeményező embereket kell kordában tartania, hogy ne foghassanak kezet a proletárokkal, és a nemzet mindkét része birkaként tűrje a globalizáció, New York és Tel-Aviv hatalmasainak parancsait, hogy adja át főleg földjét, életterét a betelepülőknek.

Nagy Ervin, a Jobbik Magyarországért Mozgalom választmányi elnöke, A Harmadik út XII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje biztosnak nevezte bejutásukat az Országgyűlésbe.

(MTI)

Comments are closed.