Forrás: NOL

Szerda

Népszabadság * Uj Péter * 2006. március 22.

„Kokárdáért ütött kislányt a zsidó” Hírcím a kuruc.info-n „Háborús hangulat Mohácson” Hírcím másutt „Tömeges választási csalás miatt aggódik a Fidesz” Hírcím megint másutt

Az európai értékek értékének védelmét nevezném legfontosabbaknak. Mert értékközpontú, mi több: -elvű vagyok. Ezekben az értékválságos időkben elkél a szilárd értékrend. Menni és megvédeni a köztársaságot a barna veszedelemtől, mielőtt még újraindítják az auschwitzi személyt, puszta kézzel kitekerni a polgárháborús hangulat nyakát, vagy egyenesen közibe lőni a polgárháborús hangulatnak, hiszen nagyobb nyugalomra van szükség, épülésre, előrehaladásra, és az értékek értékelésére.

Amikor a tavasz első sugarai mosolyt csalnak Fata Jánosné arcára, és zuhanó szívgyógyszerárak illata száll boldog jövendőből, de már a melegítős panelproli kisanyám is elkergette suicid gondolatait, mert néhány hét múlva már olcsóbb gázt szívhatna, ha mégis bedugná a fejét a sütőbe, és az ember, akit kirúgtak a kommunisták, de a sisakot még időben ellopta, már látja maga előtt a teljes foglalkoztatottságot, amelyről megállapodást írtak alá a szövetséges polgári erők, tehát nemsokára újra órabérben sörözhet és ultizhat egy állami vállalat elhagyott raktárhelyiségében.

Na, ezt jól meg. Erre válaszul gyorsan el lehet indítani az „Orbán Viktornak büdös a szája” pozitív kampányt.

Egyemberként rohanunk a kultúrállam felé, legelöl Szabad Gyuri bácsi, a hős antikommunista, és Sólyom László, a félkarú óriás. Előttük már csak az az ismeretlen pártkáder rohanhatna, aki Kossuth-díjra terjesztette föl Kun Bélát és Lavrentyíj Pavlovics Beríját. (Nobel-békedíjat Czinege Lajos rottweilerének!)

Az áprilisi választás tétje: vagy visszatér a kommunizmus, és akkor telepre viszik a nemkommunistákat, beindul a Köztársaság téri húsdaráló, ávós módszerekkel konstruálnak gyulai adatgyűjtési ügyet, vagy győznek a szélsőjobboldallal szövetséges nácik, barnaingesek masíroznak majd az utcákon néha pogromolva egyet-egyet, annektálják Erdély szavazóit, és legalább húsz évre berendezkedik Mikola István az Ikeában.

www.nol.hu/szerda

.

Comments are closed.