From: david kertesz
Date: August 16, 2005 12:23:53 PM EDT
To: lakatospal

Lakatos Pál!

Szégyeld magad. Szégyeld magad többek között az endre tv-ben adott interjú miatt. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon honnan van neked ilyen jó rálátásod a dolgokra, a nagypolitikára, honnan tudod, hogy mi történik a színfalak mögött Amerikában, Nyugat-Európában, vagy akár Magyarországon. Kitől kaptad a jegyed az első sorba? Legviccesebb az ózon-lyukas sztori. Te nagy tudós. Részvétem az egész családnak. Gondolom már ki sem mennek az utcára szégyenükben. Nem csak csúnya vagy, hanem nevetségesen buta is. Szégyeld magad az uszító felhang miatt. Gondolom a te anyád-nagyanyád nem járta végig a haláltáborokat, gondolom a te anyád-nagyanyád nem idézte fel a halálos ágyán a hatvan évvel korábban történt rémségeket. Szégyeld magad, hogy ilyen gyűlölködésbe panírozod magad, mert azt gondolod ez áll jól.

kertész dávid

Begin forwarded message:

From: Loewelli
Date: August 16, 2005 4:12:14 PM EDT
To: david kertesz
Subject: Te mellbeteg!

Mielött az idióta vérzsidó apádnak, annak a félirodalmi perifériás nevetséges kurzusboynak, annak az Aczéldarlingnak , annak a harmatgyenge irodalmi segédkucsébernek a malmára hajtanád a szennyes vizet a blogos oldalakon, tanulj meg helyesen írni, spermásszájukám!

Apuci egy tehetségtelen fasz ,aki ha nem lenne zsidótéma, akkor 20 sort nem tudna önállóan leírni. Emléke annyi lesz a magyar irodalomban mint Kónya Lajosnak. Az is zsirkitünõ költõ volt, Rákosi kerek popsijának a finom illata szaglott a bajszán, ennyi a világtörténelmi éredeme.

Apucika ugyanez, õt a kis Komlós, a ravasz bankár kilóra megvette, mint húst a mészárszékben, hogyúygyan irjon már egy könyvet a kártevö szemét ávós metszett apjáról. Hát lett ami lett, elég szar lett, vécépepírnak sem jó mert annak ölég kemény.

Te meg kicsim ne ugass bele semmibe, mert igaz hogy jól áll a rozsdás csákány a homokodba, de azért még dolgoznod kell sokat, ingyen nem lesz az sem.

Vége a világotoknak, apunak is megírom ha kedvem lesz. Egyelöre ha a nevét hallom, már akkor öklendezem. Ketten nem értek egy mezei nyulat.

One Response to “Lakatos visszavág”

  1. mamele

    Nem szeretnénk ezt a hangvételt itt hallani többé uram. Iganis szégyellje magát és kotródjon az oldalunkról