Forrás: NOL

Munkatársunktól, 2005. augusztus 10. 00:00

„Aki lenyúlta még szerdán az árpádsávos zászlómat és a bomberem, az kérem, juttassa vissza. Hihetetlen… A Magyar Szigeten… elvileg csak MAGYAROK voltak. Ágy testvérétől lopott az illető… ” (Hozzászólás a Magyar Sziget internetes fórumán)

Nem az a kérdés, hogy menynyire antiszemita-e nagyon Orbán Viktor, hanem hogy miért kétszer annyira, mint amennyire? Az egyik újságban majdnem sikerült megszólaltatni azt az embert, aki látta, hogy Orbán Viktor kis híján lezsidózott egy szerencsétlen zsidót. Ha tehette volna, nyilván a Dunába lövi vagy deportálja. Orbán genetikailag meghatározott rasszista, ez nyilvánvaló, de még ráadásul cigány is. Egyik újságnak sikerült is lefényképeznie a vályogházat, amelyet a Tokajban öszszelopott pénzből épít.

Nem lennék meglepve, ha állítólag valaki hallotta volna Orbánt, amikor majdnem személyesen szól oda telefonon, hogy ne engedjék föllépni Szikora Robi színes bőrű gidáját a Magyar Szigeten a nemzeti érzelmű fiatal skinheadek.

Megbízható források szerint Hegyeshalomnál föltartóztattak egy hűtőkamiont, amely Orbán Viktor által dedikált Mein Kampfokat próbált az országba csempészni. Több mint valószínűsíthető egyébként, legalábbis eddigi adataink ezt engedik sejtetni, hogy Orbán Viktor a homoszexuálisokat, a melegeket és a buzikat is utálja. Alighanem azért, mert pedofil. Egy újságnak sikerült lefényképeznie azt a kisgyermeket, aki Orbán Viktornál egyszer látott egy Michael Jackson CD-t. A náciknál ez a buzikérdés mindig necces. Egyszer homofóbok, másszor meg buzik, maguk sem tudják. Persze nem az egész magyar jobboldal, csak a genetikailag meghatározott – sajnos, igen jelentős – része. Szükség volna egy szilárdabb, egészségesebb nemi identitású jobboldalra. A magam részéről optimista vagyok. De addig mi lesz itt, ha ez a genetikailag rasszista, bizonytalan nemi identitású jobboldal rászabadul az országra? Ráront a nemzetre quasi. Vissza-e tér a fasizmus? Ez a valódi tétje a következő választásnak. (Szerintem az antiszemiták jobban tennék, ha vennének egy kalapácsot, egy szöget, egy kötelet, mennének le az alagsorba és a szögre, vagy ha találtak egy jó gerendát, akkor a gerendára kötnék fel magukat.)

Azt látni kell, hogy itten egy tudatosan előkészített, megtervezett, külföldről pénzelt lejárató kampány folyik. Folyamatosan. Nyilvánvalóan idegen érdekek szolgálatában. Egy újságnak sikerült is lefényképeznie Orbán Viktort és Révész Máriuszt, amint épp idegen érdekeket szolgált, de sajnos a felvétel fényt kapott. És azt is látni kell, hogy ez a lejárató kampány nem most kezdődött, hosszú évek óta folyik már.

Azt hallották, hogy Gyurcsány Ferenc nagyobb szcientológus Tom Cruise-nál, ő mozgatja Kulcsár Attilát, bizonyíthatóan ő áll a Budapestet ellepő harapós zöld lombszöcskék elszaporodása mögött, és titokban fordítva ül Mátyás király lován? Egy újságnak sikerült lefényképeznie.

Comments are closed.