Forrás: RTL Klub

Mostantól nem kell szégyenkezniük méreteik miatt a kínai férfiaknak, ugyanis egy hongkongi felmérés szerint nem ők a „legapróbbak” a nemes testrész méreteit tekintve…

Chan Lung-wai az egyik helyi urológiai intézet vezetője szerint megnyugodhatnak a hongkongi férfiak, ugyanis szerszámaik nem „kisebbek” egy amerikaiénál. A felmérés vezetője hozzátette, téves az a régóta a köztudatban élő hiedelem, miszerint a cowboyok viszik el a pálmát méretükkel és képességekkel.

A kutatócsoport 2004 októberétől öt hónapon átvizsgálta a 148, 23 és 93 év közötti kínai önkéntest. Az eredmények szerint átlagos hosszuk ugyanúgy 8,46 centiméter, mint a tengeren túli sorstársaiké.

Kicsit nagyobbak a németek az átlagosan 8,6 centijükkel, az izraeliek 7,8 centiméterrel büszkélkedhetnek, míg a sort a Fülöp-szigetek lakói zárják 7,35 centivel. A dobogó legfelső fokán az olaszok álnak 9 centiméterrel, míg az amerikaiaknak átlagosan 8,8 centi jutott. Természetesen mindez a nyugalomban lévő péniszekre vonatkozik.

Ezek szerint a magasságnak semmi köze a fallosz hosszához, de az mindenesetre bizonyos, hogy azoknak a férfiaknak, akik testsúlyproblémával küszködnek vagy magas a koleszterin szintjük rövidebb legféltettebb kincsük.

„Úgy tűnik, a idősödő és testesebb, vagy eleve kövérebb férfiak véredényei megváltoznak, másmilyenek, mint fiatal, vékony társaiké. Emiatt a pénisz mérete is változik, csökken. Ez az emberi test válaszreakciója a változásokra” – magyarázza a kutatás vezetője, aki egy hasonló felmérés eredményeire hivatkozott.

Forrás: Independent Online

Comments are closed.