Forrás: Stop!Gilbert Norbert szomorúan olvasta végig Patrubány Miklós egy nyilatkozatát. Az MVSZ-elnök szerint nem sértődhet meg arab, ha a magyarokat szidják, és zsidó csak azt veszi zokon, ha a zsidókat sértegetik. Gilbert gondolkodott, osztott és szorzott. Kiszámolta, hogy Patrubány nézeteinek Bácsfiadik hatványa Adolf Hitlerrel egyenlő.

Gilbert Norbert nem zsidó és nem is arab. Nem francia és nem szerb. Gilbert Norbert magyar.

Gilbert Norbertnek mégis vérzik a szíve, amikor környezetében nem megfelelő megközelítésben foglalkoznak mások származásával. Gilbert nem tekinti tabu témának, ki a zsidó, és ki a cigány. A nemzetek ugyanis évezredes kultúrákat jelentenek, melyek mindegyike hozzájárult a civilizált világ fejlődéséhez.

Gilbert szereti a zsidó barátait, mert tőlük senki sem ismerheti hitelesebben Mózes igazságát. Mert a magukkal hozott értékek megtermékenyítették a magyar kultúrát is.

Gilbert szereti a cigány ismerőseit is, mert a cigányok remekül értenek az ezotériához és világhírűvé tették a magyar muzsikát.

Gilbert Norbert nagyon szereti az arabokat, mert az ő számaikat veti papírra nap, mint nap. Az iszlám pedig a könyörületesség vallása, mondjanak róla bármit is a rosszhiszeműek.

Gilbert szereti a szerbeket is, mert ők adták a világnak Kustoricát.

Gilbert szereti a franciákat, mert nekik köszönhetjük a Nyomorultakat.

Gilbert Norbert felháborodik és vérig sértődik, amikor környezetében a zsidókat, a cigányokat, az arabokat és a szerbeket szidják, mert aki ezen nemzetek bármelyikét is utálat tárgyává teszi, az eddig sorolt értékeket kérdőjelezi meg.

Kóré Károly

Comments are closed.