Forrás: Magyar HírlapKészül Hiller lovas szobra

Lapzárta után

lapzárta után

Lerakták a budapesti Vidék Falu alapkövét. A tervek szerint a kormánnyal soha meg nem egyező gazdák Budapesten telepednek le, és a Hősök terén meg a Felvonulási téren földszintes házakat építenek nekik nagy gazdasági udvarral, istállókkal és magtárakkal. Amint kitavaszodik, a gazdák felszántják a Városligetet, mert a gépeknek is kell a mozgás.

Orbán Viktor most már kicsit bánja, hogy annak idején nem lett traktoros – közölte Révész Máriusz.

A Fidelitas párbeszédet kezdeményez a vidékkel és a fiatalokkal, ezért Szijjártó Péter, Győrt elhagyva, felhívta magát telefonon, de valószínűleg már Pestre érkezett, mert csak a rögzítő jelentkezett.

A héten a minisztérium képviselői gumicsizmában ülve várják a gazdák küldöttségét, hogy evvel is bizonyítsák: ők nem afféle műparasztok.

Rövid, baráti találkozón fogadta a róla mintázott lovas szobor alkotóit Hiller István. A szocialisták elnöke egyúttal határozottan és egyértelműen arra utasította őket, hogy a kompozíció esetében az állat legyen alul.

Pontosította kijelentését Semjén Zsolt. A kereszténydemokrata politikus nem csupán a szakállas férfiaktól védené meg a fiatalkorúakat, hanem a bajuszos nőktől is.

Elnézést kért az Egyesült Államok kormányzata, amiért a Bush-Putyin csúcstalálkozó előestéjén az amerikai hadsereg tévedésből rövid időre felszabadította Pozsony főterét, és beiktatta Ijad Allavi átmeneti kormányát.

Harrach Péternek pont az előtt támadt egy ötlete, hogy teljesen kiment volna a fejéből.

Ha elfogadja a parlament az ÁNTSZ ajánlatát, ezentúl paprikát csak méreggel együtt csomagolva lehet árusítani, az áruházak kijáratánál pedig nagy méretű konténereket helyeznének el, ahová a vásárlók egyből bedobnák a fogyasztásra alkalmatlan terméket.

A mintegy kilencvenszázalékos többséggel, ellenjelöltek nélkül újraválasztott Csurka István szerint aki nem rá szavazott, az valószínűleg zsidó, de talán nem ezért esik bántódásuk.

A nagy pártok között kibontakozott parázs adócsökkentési vitában Varga Mihály felvetette, hogy az állam vállalja át a polgárok adóterheit. A Fidesz számítása szerint ez esetben fejenként mínusz nyolcszázalékos lenne a személyi jövedelemadó.

Tegnap reggel Orbán Viktornak váratlanul egyetlen vicc sem jutott eszébe.

Még nem dőlt el, hogy listája után Németh Miklós is visszatér-e a közéletbe.

Makai József főmunkatárs.

©

Comments are closed.