A Holocaust Dokumentációs Központ és Emlékgyűjtemény Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet a Közalapítvány ügyvezető igazgatói munkakörére. Sajtóközlemény

(Holokauszt Emlékközpont, Budapest, IX. kerület, Páva u. 39.)

Budapest, 2004. július 1. – Pályázatot hirdet az ügyvezető igazgatói poszt betöltésére a Holocaust Dokumentációs Központ és Emlékgyűjtemény Közalapítvány kuratóriuma. A jelölteknek július 20-ig kell pályázatukat eljuttatni a Közalapítvány kuratóriumához. A pályázatról bővebb információt a www.hdke.hu-n található.

A határidő lejárta után a közalapítvány kuratóriuma 30 napon belül dönt az új igazgató személyéről.

A korábbi ügyvezető igazgató, dr. Darányi András a kuratóriummal való közös megegyezés értelmében megbízott ügyvezetőként irányítja a Holokauszt Emlékközpontot az új igazgató megválasztásáig, ezután pedig a nemzetközi és társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatóként tevékenykedik tovább. Az ügyvezető igazgatói pályázat kiírása része egy, az intézmény több területét érintő szervezeti átalakításnak.

A Holokauszt Emlékközpont egyedülálló intézmény Közép-Kelet-Európában, egyszerre emlékhely, kiállítóhely, tudományos, oktatási és kulturális intézmény. Az április 16-i megnyitó óta több mint húszezer látogatója volt az Emlékközpontnak.

Comments are closed.