Forrás: matula.hu

Kapcsoljuk a német ARD televíziót!

Matula News Network – A Matula News Network a budapesti feszült hangulatra való tekintettel legújabb adását az ARD televízió stúdiójából sugározza. Hagyomány, vallás és politika: kilakoltatják Újlipótvárosból a zsidó lakosokat.

ARD-STÚDIÓ: Üdvözöljük kedves nézőinket, az ARD televízió híradójának rendkívüli kiadását látják. És most következzen budapesti riportunk az újlipótvárosi kivonulásáról. Dietrich a helyszínről jelentkezik. Dietrich, mi a helyzet most Újlipótvárosban?

DIETRICH AZ ÚJLIPÓTVÁROSBÓL: Köszöntöm a nézőket, szervusz Edmund. A kitelepítés lassan, de folyamatos zajlik. Itt vagyok a Pozsonyi út –Victor Hugo utca kereszteződésénél. A Victor Hugo utcából két család már délelőtt önként távozott, de a Pozsonyi út több házába bezárkóztak a zsidó lakosok. Várható, hogy a helyszínre érkezik Lapid Lajos rendőrezredes, akiről kiderült, hogy az izraeli politikus, Tomi Lapid távoli rokona. Ő fel fogja olvasni Tomi Lapid üzenetét, aki egyetért a visszavonulással. Ha ez sem meggyőző, akkor a rendőrség a Mazsihisz (a magyar zsidó hitközségek szervezete) különítményeseivel megkezdik a kilakoltatást. Az mindenképpen várható, hogy a rendőrök nem mennek egyedül, mindegyik mellett egy zsidó önkéntes lesz.

A fotókkal gazdagon illusztrált skeccs teljes szövege elolvasható itt. Csak erős idegzetűeknek! 🙂

5 hozzászólás to “Zsidótlanítják Újlipótvárost”

  1. Atom! Meghaltunk a röhögéstől

    Atom!
    Meghaltunk a röhögéstől

  2. zsuzsas

    En meg majdnem bepisiltem a rohogestol!

  3. Poénosnak, poénos (egy generációval idősebbek nyilván

    Poénosnak, poénos (egy generációval idősebbek nyilván másként gondolják), de ami poén a matulán, az felvezető szöveg nélkül félreérthető, megtévesztő a sofáron, föleg azoknak, akik nem ismerik a matulát

  4. sofar

    eddig senki nem panaszkodott…

  5. A kérdés igazából nem is az hogy vajon vicces-e az írá

    A kérdés igazából nem is az hogy vajon vicces-e az írás, hanem hogy vajon mire jó egy ilyen förmedvény. Mint humor, szánalmas. Mint irónikus gondolathalmaz az országról illetve annak a zsidó lakossághoz való viszonyáról, üres. Mint utalás az Izraelben történtekre, béna és undorító. Pláne a képek ilyen felhasználása.

    Már maga a tény, hogy a cikk írója (és eme internetes lapocska szervezője) a Matula oldal olvasóit tartja célközönségének enyhén szólva kiábrándító. Persze az utóbbi időkben itt felbukkanó írásokat olvasva már nem lepődök meg semmin sem.

    Az már csak hab a tortán hogy egy ennyire szégyenteljes oldal a sófár nevet viselheti (illetve feketítheti be) ami egy nagyon fontos tárgy a zsidó vallási életben. Hogy ezt valaki zsidó médiának nevezze?!

    Én sokkal inkább nevezném ezen emberkéket (csoportokat) rasszista (és persze anti-vallásos) zsidóknak vagy méginkább zsidóskodó magyaroknak.

    Na mindegy, csak így tovább. Ja és persze, hajrá matula. Ez kell nektek! A magyar zsidóság még úgysincs eléggé lejáratva.