Gazdát keres Pemete

Mari, 2006. szeptember 08. 19:21  Hyde Park, Naplók Add comments

gazdát keresek

írta:Pemete

“Néhány napja bőröndben alszom, ha arra támad kedvem. Zippzáras, textil, kaparni is jó. De belefeküdni isteni, jól elvagyok benne. Nicka mondja, hogy akár szimbolikusan is felfoghatnánk, tekintettel a bizonytalan jövőre. A bizonytalan jövőjű emberek ülnek a bőröndjeiken, a macskák meg beleköltöznek. De én ezt jókedvemben teszem, habár lassan komolyan is kell intézkednem.

Két fontos témáról is kellene írnom, kezdem a sürgősebbel:

Gazdát keresek!

Nem szívesen írom le ezt így, mert nicka sem a gazdám, hanem a lakótársam, de úgy a kétlábúak félre értenék.
Szóval egészen világosan közölték az orvosok, ( már két hete, csak emésztgettük) hogy nicka el fog engem hagyni. Nem tudjuk mikor, lehet, hogy nagyon hamar, lehet hogy hónapok múlva. De el fog hagyni! Évekről nem nagyon beszélhetünk!

Tehát kellene nekem olyan megbízható kedves kétlábú, aki magához venne, szeretne, szobában tartana – a külvilág érdekel ugyan, de nem ismerem, és mire megismerném, addigra talán már bajom is lenne.
Felelősségteljes ajánlatokat várunk, és kérlek benneteket vegyétek komolyan, mert ez komoly, nem csak olyan pillanatnyi ijedelem!( Kategorikusan közölték, hogy n. nem gyógyul meg! Annak is örülhetünk, ha kicsi időt kap!)

A macska közösséget nem biztos, hogy jól tűrném, egyke vagyok, és 13 évesen lehet, hogy nehezen változom. És nem szeretek egyedül lenni sem.
Nicka örülne, ha biztonságban tudhatná a jövőmet. Mert az elválás lehet, hogy váratlanul gyorsan, vagy egyszerűen csak váratlan időpontban következhet be, de semmiképpen nem valami távoli jövőben! Tehát jó lenne előre elrendezni.
A névtelen dög nagyon gyors!:(“

jelentkezni ímélben ide lehet:

tigrisnyul[kukac]gmail.com

Pemete

Nézd meg Pemete blogját, olvasd el a történetüket, s ha úgy érzed, megkedvelted ezt a kedves cicát, fogadd magadhoz.

P.s: 2006. november 17-én

Pemete nagyon remek gazdára talált, nagyon jól érzi magát, egészen megfiatalodott.

Lakótársa Nicka, viszont nem tudta legyőzni, a nagyon gyors, “névtelen dögöt”. Nyugodjon békében!

Comments are closed.