Forrás: Klubrádió

Megjelent meg Madonna öccsének botránykönyve, aki a Fox tévének úgy nyilatkozott, nem bosszúállás vezérelte a könyv megírásakor. Valós képet akart festeni a nővéréről, akivel annak házassága óta szakadt meg testi-lelki kapcsolata.

Madonna öccsét még jószándékkal sem nevezhetnénk jó testvérnek. Legalábbis ilyennek mutatkozott a Fox tévének adott interjúban. Nem is köntörfalazott: nem akarta idealizálni Madonnát Életem a nővéremmel, Madonnával című könyvében. Christopher Ciccone ehhez hozzátette, nem volt szándékában rombadönteni a róla kialakított bálványt. Az öcsi könyve ma került a boltokba, s egy máris biztosnak látszik, meg fog gazdagodni.

A homoszexualitását nem titkoló fiútestvérről egy pszichológus azt mondta, a könyv teljesen természetes következménye annak az érzelmi csapásnak, amit nővére Guy Ritchie-vel kötött házasságkötése után élt meg. Hisz előtte állítólag Madonna volt legfőbb lelkitámasza. A Fox tévének elmondta, az énekesnő apjukon keresztül üzent neki a könyvről, amibe egyébként bele sem kukkanthatott, nem is véleményezhette. Ciccone szerint ettől lett eredeti és elfogulatlan a mű. Leszólta nővérét azért is, mert pótcselekvésként a zsidó miszticizmusnak, a Kabbalának lett a híve. Mint írta: ide memenkül a problémáival és ezen keresztül igyekszik igazolni önmagát és sőt fegyverként használja. Szerinte Madonna él meg súlyos lelki válságot, 50 éves, válságba jutott a házassága és még New York Yankees játékosával is hírbe hozták, aminek szerinte semmi alapja, mert csak a Kabbala rejtelmeiről beszélgttek. Christopher tagadja, hogy az őt ért érzelmi csapás miatti bosszúállás vezérelte volna könyve megírásakor.

(Klubrádió/Csernyánszky Judit, Washington)

Comments are closed.