Forrás: NOL

NOL * Lapszemle * 2008. július 16.

Szerdai lapinformációk szerint bíróságon támadja meg a XII. kerületi  önkormányzat a közigazgatási hivatal héten meghozott döntését a  Turul-szobor lebontásáról.

A XII. kerület érthetetlennek tartja a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal döntését és bírósághoz fordul. A  kerület szerdán adja be keresetét a döntés ellen, kérve, hogy a  bíróság a jogi eljárás idejére függessze fel a bontási határozat  végrehajtását – mondta Váczi János a kerület polgármesterének  kabinetfőnöke a Népszavának.

A kabinetfőnök a Magyar Nemzetnek nyilatkozva hozzátette:  szerinte az eljáró hivatal a főpolgármesterrel együtt mesterségesen  szítja a feszültséget a kérdésben.

Novák Előd, a Jobbik akciócsoportjának vezetője a napilapnak azt  mondta: ha kell, akár ezer embert is mozgósítanak a szobordöntés megakadályozására. (MTI)

Ajánlott Cikkek

Turulröpte

Kapcsolódó Cikkek

Botrány Siófokon – rockopera helyett hakniOrbán ritka bravúrjaA környezetvédelmi miniszter nem támogat új adót, még zöld adóként semSzeged a graffitizők szüleit ösztönözné a firkálók leállításáraMeghaladja Bakonycsernye erejét a sárlavina elleni védekezésElaltatják a Nemesbikken gyerekre támadó kutyákatHat százalékkal drágul a távfűtés BudapestenTölgyessy szerint az SZDSZ életben tartja majd a kisebbségi kormánytBorsod: vesztegetéssel gyanúsítják a megyei közgyűlés fideszes alelnökétRoma jelentkezők a Magyar Gárdába – meggondolták magukattovábbi cikkeink

Hirdessen Ön is az ETARGET-tel!

Comments are closed.