Forrás: Stop!

Amy Winehouse

Amy Winehouse új ötlettel állt elő, talán így vissza tud szerezni néhány kiábrándult rajongót.

Amy Winehouse-nak egyetlen területen sikerül elismerést kiváltania az emberekből, dalait imádják, függetlenül attól, hogy mi lett belőle. Ám elképzelhető, hogy nem a megfelelő irányba tart zenei fejlődése. Azt tervezi, hogy kiad egy cédét, amin csak zsidó ünnepi dalok szerepelnek. Amy így szeretne tisztelegni ősei emléke előtt.

Az ötlet producerétől, Mark Ronson-tól származik. Egy átmulatott éjszakán említette meg az énekesnőnek, milyen rossz, hogy nekik izraelitáknak nincsenek olyan dalaik, mint a karácsonyi énekek. Amy-ben, az alkohol ellenére (vagy hatására), egyből utat tört a gondolat, és látta maga előtt, amint Dávid csillaggal a kezében dalol. Már el is készített néhány dalt, például a Kóser csókokat és a Fagyöngy alattot.

Ronson szerint hihetetlen, hogy a Rehab előadója az őt ért kellemetlenségek hatására sem hagyott fel a munkával. Nincs az az ital vagy drog mennyiség, ami meggátolhatná abban, hogy új szövegeket írjon. Még férjének, Blake Fielder-Civilnek bebörtönzése se törte meg a tehetségét. Ezért, amint a producer végez többek közt Robbie Williams új albumával, azonnal nekilátnak az ünnepi alkotásnak.

Comments are closed.