Forrás: Mazsihisz

Nem értek egyet a Kidma elnökének Nagy Ákosnak „Amikor a flódni fityiszt mutat” című cikkével. Még hogy „minden szomorú történelmi előzmény ellenére – a zsidó közösségen belül is él a hit magyar alkotmányosságban

És: „A vacsorameghívás visszautasítása többet jelent, mint tiltakozást egy napi politikai ügy kapcsán.” Tévedsz! A Mazsihisznek nyilvánvalóan sokkal fontosabb a gyűlöletbeszéd megszavazása egy Sólyomnak tett gesztusvacsoránál!

„Az ilyen fajsúlyos reakció akkor volna releváns, ha mondjuk, az elnök ismét törvényerőre kívánná emelni a numerus clausust”. Egy jó kis gárdával kezdődött akkor is…

És főként: „stabil, nyugati típusú demokráciában élünk, ahol az alkotmány első számú őre a Magyar Köztársaság mindenkori elnöke”

Nem tudom, sírjak vagy nevessek?!

„Ha a Mazsihisz rendszert csinál abból, hogy nem áll szóba a Köztársaság elnökével, akkor könnyen előfordulhat, hogy az elnök majd más zsidó szerveződéseket hív az asztalához.”

Értem…Azt hiszem, lemondom a Kidma tagságomat. És inkább sírok.

Sitku Dóra

Mazsihizs news

2 hozzászólás to “A Mazsihisznek nyilvánvalóan sokkal fontosabb a gyűlöletbeszéd megszavazása egy Sólyomnak tett geszt …”

  1. sofar

    Inkább nevess… 🙂 Nade hogy kerültél egyáltalán a Kidmába? :shocked:

  2. BarKochba

    A Mazsihisz végre „tökös” módon adott hangot véleményének. Hasonlóan határozott álláspont volt amikor a tavalyi 56-os ingyencirkusz idején otthon maradást javasoltak. Akinek egy csöpp esze van amúgyis otthon maradt amikor a csőcselék örjöngött az utcán.