Forrás: hirszerzo.hu

Az ólmosbottal felszerelkezett álarcosok azt is mondták a politikus-műsorvezetőnek, hogy ő tudja, mit csinál, és vigyázzon magára.

Csintalan Sándor a rendőrség állításával szemben úgy véli, nem rablótámadás része volt kedd esti megveretése.

A műsorvezető és egykori politikus a Hír TV szerda délelőtti adásában azt mondta: valószínűleg azért követeltek pénzt a verés után tőle, hogy a támadók leplezzék eredeti szándékukat.

Mint a Hír TV-nek elmondta, a négy támadó utánament a társasház parkolójába és azonnal ütni kezdték őt. Mint mondta, „zsidóbérencnek” nevezték, és megfenyegették: tudja, mit csinál és vigyázzon magára. Pénzt csak utólag kértek. Körülbelül 5-7 ezerforintot adott át a négy támadónak, mert annyi volt nála. A végén már azt mondta nekik: ” ne öljetek meg”.

Amíg az eset pontos körülményeit nem tisztázzák, a megvert műsorvezetőt rendőrök őrzik a kórházban. Ezt ilyenkor személytől függetlenül megteszik a rendőrök. Csintalannak egyébként törése nincs, zúzódásai vannak.

Bár Csintalan Sándor szerint nem rablás történt, a rendőrség a rablási szál mellett az összes felmerült információt megvizsgálja – mondta Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Comments are closed.