Idézet a kurucinfóról:

Idézet:

A hvg.hu (is) bekajálta, hogy igazi rabbi tüntetett velünk
2007-11-18. 20:20:57

Összeakasztotta orrát a zsarukkal
(Fénykép: SZKR)Összeakasztotta orrát a zsarukkal
(Fénykép: SZKR)
Egy orhosszal a hétfői újságok lapzártája után leírhatjuk: természetesen nem egy igazi pajeszos helyezett el sárga rózsát az első felelős magyar kormány miniszterelnökének örökmécsesénél a róla elnevezett emlékév végéhez közeledve. Valójában Tomcat barátja, Blogadmin húzott magára kaftánt, és tett fejére olyan kalapot, melybe belülről két pajesz volt ragasztva.

Az ávósok 32 főt, tehát a tüntetők negyedét, harmadát előállították. Álzsidónkhoz azonban a (héber) rend őrei egy ujjal sem mertek nyúlni jó ideig, bár fel s alá sétált a (had)műveleti területen. A Bombagyár szemtanúkra hivatkozva azt írja: egészen addig nem is foglalkoztak vele, míg szóba nem elegyedett egy tüntetővel. Akkor azonnal elfogták, de ő volt az egyetlen, akit nem bilincseltek meg.

A zsidó ügyekben egyébként bennfentes hvg.hu így tudósít az esetről: "Bár a rendőrség jelezte, hogy feloszlatja a tüntetést, húsz-harminc ember, köztük Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője, Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke, továbbá egy ortodox rabbi – aki az Izrael állam létjogosultságát megkérdőjelező, az iráni elnököt támogató vallási irányzatot támogatja – a helyszínen maradt. Õket előállították, a tüntetést feloszlatták." Tudósítójuk azonban még naiv, amatőr, így nem is csoda, hogy őt is előállították az Index – édesapja felügyeletében ott tartózkodó – munkatársával együtt.

Ami viszont igaz: egy hálás zsidó ajánlott fel fehér lovat a jobbikosok Horthy-emlékfelvonulására, melyet a kormányzó halálának 50. évfordulója alkalmából februárban tartottak. Erről fényképes cikket olvashat, melyből azt is megtudhatja, hányan járnak a világ második legnagyobb – budapesti – zsinagógájába, illetve hogyan méltatta Tom Lantos az amerikai kongresszusban a Horthy-korszakot, végül képet is láthat a hálás zsidóság Horthy-kriptában elhelyezett koszorújáról!

A 32 előállítottat egyébként már mind szabadon engedték, ellenük szabálysértési eljárást kezdeményez a jogtipró ÁVH. Alapszabály: bírságot nem kifizetni, felllebbezni, a rendőrséget perelni jogellenes előállításért. A végén ők fizetnek…  Kovács Géza, a szombat délutáni be nem jelentett, békés és törvényes demonstráció szervezője aleszögezte, az örökmécsesnél tartott rendezvényen állampolgári jogaikkal éltek, a rendőrség jogtalanul lépett fel ellenük, így az előállítások is jogtalanok voltak, csakúgy, mint a munkájukat végző újságírók előállítása.

Az úgynevezett passzív ellenállás avagy engedetlenség szabálysértési alakzata amúgy is alkotmányellenes és az európai joggal is ellentétes, a szemkilövető rendőrminisztérium vezette be tavasszal, de jobb és baloldali jogvédők is bírálták. Sőt, Alkotmánybírósághoz fordultak megsemmisítése érdekében, így létezése csupán ideiglenes.

Emmanuel Goldstein – Kuruc.info


Tomcat is kipával a fején mászkált aznap (Fénykép: MNO)

Comments are closed.