Forrás: MNO

2007. szeptember 3. 17:44

MNO

Október 23-a előtt egy-két nappal avat újra gárdistákat a Jobbik által létrehozott Magyar Gárda. Azért hozták előre a több száz ember avatását, mert attól tartanak, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök minden megtesz majd azért, hogy lejárassa a Magyar Gárdát.

Vona Gábor elmondta azt is, bízik abban, hogy véget ért a Magyar Gárda körül keltett hisztéria, ugyanis- ahogy fogalmazott- az SZDSZ kihátrálásával bebizonyosodott, hogy nincs fasiszta veszély Magyarországon.

(hírTV)

One Response to “Október 23-a előtt avat a Magyar Gárda”

  1. evabarat

    ebarat, ami félreérthető azt félre is értik,
    igy történt ez az SZDSZ-szel is. Eőrsy feltehetően csak azért mondta azt a bizonyos kiragadott mondatot, hogy Magyarországon nincs antiszemitismus és hogy nagyon büszke arra, hogy más országokkal ellentétben nálunk nem parlamenti párt a Jobbik, mert szebb képet akart festeni Magyarországról, mint amit megérdemel. És hogy miért azt próbálta a tv.ben tisztázni, de ezt már senki nem akarta meghallani, mert az nem passzolt a Fidesz elképzelésbe. Itt ugyanis elmondta, hogy miért mondta amit mondott és hogyan értette.
    Sajnos nem volt egyértelmü a komunikációja igy könnyü dolga akadt a Fidesznek, hogy továbbra is a kiragadott mondatokat ismételje és ezzel gyakorlatilag dezavuálja az SZDSZ-t. Sajnos ebben a témában az SZDSZ képviselői sem egy véleményen vanak, vitáznak egymással és önmagukkal is, mert a téma közelről érinti őket. Persze engem is, de én nem vagyok politikus,igy mindegy hogy mit gondolok. Fodor Gábor korábban többször hangoztatta a tv-ben, hogy nincs szükség törvények megváltoztatására, de erre a kemény realitás rácáfolt. Most hasonló hibába esik Eőrsy ur is, mert nincs kiforott politikai válaszuk erre a kérdésre. Ez most már evidencia, hogy Magyarországon humán eszközökkel (nevelés, beszélgetés, tájékoztatás stb) nem lehet küzdeni az antiszemitimussal. Egész más eszközök kellenek, de ez egy másik téma már.