Forrás: Híradó

Cser-Palkovics András közleményében felszólítja az MSZP-t, hogy határolódjon el Pásztor Tibortól

Kattintson ide a videó megtekintéséhez!

A MEASZ rendezvényén Pásztor Tibor a Magyar Gárda kapcsán többek között arról beszélt, hogy köztársaságban, demokráciában nincs mitől félni, de figyelni kell. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy bár az 1923-as müncheni sörpuccs, Adolf Hitler első próbálkozása a hatalomátvételre köznevetségbe fulladt, de később meddig fajulhattak el az események.

A szocialisták hisztériakeltésének egyik tragikomikus eleme, hogy a mai antifasiszta tüntetésen felszólalók között szerepel az MSZP budapesti elnökségi tagjaként az a Pásztor Tibor, aki a tavalyi választási kampányban a „Fidesz kettes számú díszzsidajának” nevezte Deutsch-Für Tamást, az Országgyűlés akkori alelnökét.

Felszólítjuk a MEASZ-t és a többi antifasiszta egyesülést, hogy határolódjanak el az antiszemita kijelentésével hírhedté vált Pásztor Tibortól! Az MSZP pedig – másfél év után – végre hivatalosan tegye egyértelművé: ilyen embernek nincs helye az MSZP-ben, illetve magyar közéletben!

Cser-Palkovics Andráshelyettes szóvivőKiadó: FIDESZ frakció

hirado.hu / MTI / OS

One Response to “Fidesz: Antiszemita az antifasiszta tüntetésen!”

  1. evabarat

    ebarat, Cser-Palkovics ugy látszik még mindig nem tudja,
    hogy Pásztor Tibor mit és hogyan mondta.
    De honnan is tudná, hiszen akkor egy zsidót kellett volna megkérdezni, hogy mit is jelent az a mondat, hogy valaki valahol diszzsidó.
    Ez nálunk zsidóknál azt jelenti, hogy akad egy olyan zsidó,aki nem veszi észre hogy a saját nemzetének az ellensége közzé áll és annak a dallamát énekli. Ez nem zsidózás, ez csupán annyit jelent, hogy ez az egy szerencsétlen nem tudja, hogy hol a helye és hajlandó diszként, alibit szolgáltatni egy olyan társaságnak, ahová ő nem való.
    Hát erről lenne szó Cser-Palkovics ur. Kiváncsi vagyok meddig fogják még szajkózni ezt a baromságot a Fideszéknél, hátha lesz olyan valaki aki ezt nekik elhiszi.