Forrás: hirszerzo.hu

2007. június 2. 15:41

A hegyvidéki turul-emlékmű esetleges eltávolítása esetén az ugyanott épített Igazak Fala lerombolására szólítja fel szimpatizánsait a legismertebb magyarországi radikális jobboldali honlap.

A XII. kerületben a turul-szoborhoz hasonlóan engedély nélkül, szintén Mitnyan György polgármestersége idején felépített Igazak Fala meggyalázására, illetve lebontására tett közzé felhívást a Kuruc.info radikális jobboldali hírportál pénteken, amennyiben az esetleges jogerős bírósági ítélet alapján lebontanák a második világháború áldozatainak emléket állító turult. Mint arról beszámoltunk, a Fővárosi Közgyűlés a héten Pokorni Zoltán kerületi polgármester előterjesztését elutasítva nem adta meg a fennmaradási engedélyt a turul-szoborra.

„A Kuruc.info ezúton kívánja ismét felhívni bizonyos cionista körök figyelmét, hogy ha a turulszobor általuk kezdeményezett elbontására sor kerülne, úgy lapunk a szintén engedély nélkül felállított, XII. kerület Böszörményi úton található „Igazak fala” elnevezésű holokausztemlékmű piszoárnak való használatára hívja fel szimpatizánsait. Illetve a holo-giccs apró darabokra zúzására, mely törmelékekkel az SZDSZ székházának ablakait verjük majd be” – áll a szélsőséges portál szerkesztőinek felhívásában. (Hírszerző)

Comments are closed.