Forrás: Hírtv

A Fidesz kezdeményezte népszavazás sikerében bízik Orbán Viktor. A pártelnök szerint a referendum után mindenkinek saját magával kell majd elszámolnia, ha az ország helyzetéről beszél.

Le tudjuk győzni a gonosz démonait, ahogyan sikerült 1956 októberében, a rendszerváltás idején, vagy az októberi önkormányzati választásokon – fogalmazott Orbán Viktor.

A Károli Gáspár Református Egyetemen megrendezett eseményen átadták a Polgári Magyarországért díjat, amelyet idén Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója, F.Kovács Attila építész és Kovács Ákos zenész kapott, a Terror Háza Múzeum, valamint a Hódmezővásárhelyi Holokauszt Központ és Emlékpont létrehozásában elért közös teljesítményükért.

„A kormányzatnak a felelőssége az, hogy döntéseivel miként juttatta ide az országot, a parlamenti ellenzéknek, hogy mit tett ennek megakadályozására, a ma kitüntetett Terror Háza Múzeumnak az, hogyan tárta elénk a múlt döntéshozóinak a szerepét. A magyar állampolgárok felelőssége és lehetősége, hogy a kormányzat a hatalom megtartása érdekében hozott felelőtlen döntéseinek az árát ne velünk fizettethesse meg.”- mondta Orbán Viktor a Fidesz elnöke.

Kedves Olvasó!

Ha Ön is szeretné e-mailben megkapni a Hír TV válogatott híreit, regisztráljon!

Comments are closed.