Forrás: HETEK

Az iszlámisták már rég elkészítették Európa lerohanásának “menetrendjét”. Ezt bizonyítja az az arab nyelvű dokumentum, amelyet a svájci rendőrség 2001. november 7-én a svájci Campione (Tessin, olaszul Ticino Kanton) üdülőparadicsom egyik luxusvillájában fölfedezett. Bár az időzített bombaként lapuló szöveget lefordították, sokáig nem tulajdonítottak neki jelentőséget.

A dzsihád angyalaAz 1982-ben megfogalmazott 14 oldalas röpirat intézkedéseket tartalmaz az európai kontinens iszlámizálására, kultúrinváziójára és a politikai hatalom megszerzésére. Az ajánlott taktika kísértetiesen hasonlít az utóbbi két évtized iszlám szervezeteinek cselekedeteire. A fölfedezés Sylvain Besson újságíró,Le Temps című francia nyelvű svájci lap munkatársának érdeme, aki 2005. októberében kiadott könyvében – A Nyugat meghódítása, az iszlámisták titkos terve – nyilvánosságra hozta a részleteket. a

Az átkutatott villa tulajdonosa Juszuf Nada, a luganói al-Takva (Jámborság) Bank igazgatója volt, aki az 1928-ban Egyiptomban megalapított Muzulmán Testvériség – a világ első és máig legbefolyásosabb iszlámista szervezete – vezetőségi tagja. A röviden csak “Projekt” néven emlegetett dokumentum 12 pontos átfogó stratégiát nyújt az “iszlám világuralom” megszerzésére. Az irat a pénzmosással gyanúsított igazgató szerint a Muzulmán Testvériséghez közelálló “iszlámkutatóktól” származik. Aki úgy gondolja, hogy a szöveg az iszlámisták elcsépelt, és unalomig hangoztatott jelszavait ismételgeti (Halál Amerikára; Halál Izraelre; vagy Kalifátust most!), annak csalódnia kell. A dokumentum ugyanis egy sokoldalú, részleteiben is alaposan kidolgozott, több lehetőséggel számoló, a körülményekhez jól alkalmazkodó, és Európát hosszú távon leigázó “kulturális inváziós” stratégia forgatókönyvét vázolja föl.

Önként választott útAz ajánlások gazdag eszköztára a muzulmán bevándorlóktól a már létező muszlim szervezetek beszivárgásáig, a megfigyelésen, híresztelésen, tiltakozásokon és megtévesztő akciókon át egészen a terrorizmusig terjed. A nem-muzulmánok áttérítése éppúgy szerepel benne, mint egy átfogó iszlám szociális hálózat – iskolák, kórházak, és jóléti intézmények – kiépítése. A muzulmán aktivistáknak be kell épülniük a demokratikus intézményrendszer egészébe: a kormányba, az iskolai apparátusba, a magánszférába, sőt a szakszervezetekbe is. A muzulmán alkotmánytervezetet (sic!) már most elő kell készíteni. A hagyományos muzulmán zsidógyűlölet hosszú távú kampányokkal való ébrentartása éppúgy része a projektnek, mint az agresszív adománygyűjtés, vagy az egész világra kiterjedő “iszlám szent háború” (dzsihád).

CSI

Comments are closed.