Forrás: Stop!

“Tolvaj, zsidó Demszky” feliratok a Margit hídon Időpont: 2006-09-03 16:46:28

A mai magyar közállapotokat jól jellemző, elképesztő helyzetnek nevezte Horn Gábor, az SZDSZ választási kampányfőnöke, hogy Demszky Gábort gyalázó feliratok jelentek meg a Margit híd villanyoszlopain.

Az SZDSZ országos ügyvivője hangsúlyozta: felháborodással értesült arról, hogy “tolvaj, zsidó Demszky” felirat jelent meg az utcákon. A liberális politikus szerint “sajátos módon kezdenek összeállni ezek a dolgok”. Horn felidézte, hogy előbb a főpolgármestert érte atrocitás egy nyilvános tájékoztatón, egy hete a Városháza parkban lévő liberális sátort kereste fel a szomszédos MIÉP-es kampányközpontból két randalírozó, majd két napja két sajátos öltözetű, “kopaszra nyírt fejjel” érkező fiatal bántalmazta a sátor rendezőit – jelentette a távirati iroda.

A kampányfőnök bírálta Tarlós István főpolgármester-jelöltet is, aki Horn szerint “lelkesen vállalja a Jobbik támogatását”. Az SZDSZ-es politikus bízik abban, hogy győz a józan ész, és nem lesznek ennél durvább atrocitások.

Szegedi Péter, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szóvivője elmondta, hogy vasárnap délután eltüntetik a Margit híd lámpaoszlopairól a gyalázkodó feliratokat, lefestik azokat.

Stop!

Comments are closed.