Forrás: Híradó

A művészember buta tyúknak nevezte Dávid Ibolyát, és arra buzdította a Fidesz-aktivistákat, hogy pénzért vásároljanak szavazatokat a pártnak a választások második fordulójában

Kerényi Imre buta tyúknak nevezte Dávid Ibolyát, forradalom kirobbantását, hídlezárásokat, a tévé elfoglalását jelentette be, továbbá arra buzdította a Fidesz-aktivistákat, hogy pénzért vásároljanak szavazatokat a pártnak a választások második fordulójában – számol be a Hetek című lap.

A rendező a Fidesz mozgósító kampányának újhartyáni állomásán, április 13-án a katolikus általános iskola aulájában a Hetek című lap beszámolója szerint körülbelül 60-70 nyugdíjas előtt beszélt. A késve érkező rendező szerint az MSZP egy háromlépcsős taktikával kívánja tönkretenni az egyébként makulátlan jobboldalt: egymás ellen fordítja az ellenzéki politikusokat, és azt igyekszik elérni, hogy mindenki elhatárolódjon mindenkitől. Az összes konzervatív táborban, pártban már a létrejöttekor benne voltak a téglák, mert az MSZP beépítette az embereit. Ezek a Fideszen belül rendszeresen széthúzást hoznak létre, s ebből kifolyólag ment tönkre a kisgazdapárt is – mondta a beszámoló szerint Kerényi, aki úgy látja, az MSZP ellenfelei közül kiválaszt egyet, és azt sztárolja, segíti: Most kiválasztották Dávid Ibolyát, aki mellesleg egy buta tyúk, és sikeressé tették. Ezt szerinte azért csinálták, hogy éket verjenek a jobboldali egységbe, ami olyannyira jól sikerült, hogy Ibolya elhitte a saját sikerét, és nem vette észre, hogy csinálják neki.

Kerényi kifejtette azt is, hogy a MIÉP eszméinek 80 százalékát elfogadja, és csak azért van a MIÉP ellen, mert ez a fajta antiszemitizmus buktatta meg Orbán Viktort. Elmesélte azt is, hogy Csurka István élettársa azzal a megbízással ismerkedett össze a MIÉP vezetőjével, hogy feltüzelve benne az antiszemitizmust, szalonképtelenné tegye.

A rendező a tudósítás szerint lelkesen buzdította a hallgatóságot, hogy vegyenek rá embereket akár pénzzel is, hogy menjenek el szavazni a Fideszre. Bátorításként megemlítette, hogy ő már április 9-én is ezt tette. Megerősítette továbbá, hogy ha a baloldal csalni fog a választáson, ahogy az első fordulóban, akkor forradalmat robbantanak ki: lezárják a hidakat és elfoglalják a tévét.

hirado.hu

Comments are closed.