Forrás: Népszava

Rövid szünet után palesztin terroristák ismét öngyilkos merénylőt küldtek Izraelbe. Egy tizenéves fanatikus rántott magával nyolc embert a halálba. Közöttük két erdélyi magyar asszonyt is. Egymással vetélkedve két szervezet is magára vállalta az akciót. A robbantás bevallott célja volt, hogy az egyik legnagyobb zsidó ünnep alkalmából vásárló, nyüzsgő tömegben minél nagyobb pusztítást végezzenek. Ezúttal két erdélyi magyar asszony is az áldozatok között volt.

Az előre megfontolt aljas szándékból elkövetett tömeggyilkosság hazai visszhangjából hiányzott néhány megszólalás. Nagyon mélyen hallgattak és hallgatnak azok a politikai ámokfutók, akik még nem is olyan régen „magyar Hamasz” után kiáltottak, illetve vigyázó szemüket Irakra, a mohamedánokra kívánták vetni, és buzgón erre bíztatták honfitársaikat is.

Most tehát csöndben vannak a fundamentalista iszlám terror magyarországi apostolai, mert nem csak zsidók haltak meg a robbanószerkezettől, hanem erdélyi magyar asszonyok is. Idős zsidókat ápolni mentek Izraelbe, hogy a családjuk egyről a kettőre jusson, ám az arab nemzetek és a valódi iszlám megcsúfolói és legnagyobb ellenségei, eszelős fanatikusok végeztek velük, és a többi gyanútlan járókelővel.

Persze mit is mondhatnának e „derék” magyar antiszemiták? Hogy hát izé… csak egy kis üzemi baleset történt, mert nem csak zsidók, hanem horribile diktu erdélyi magyarok is áldozatul estek a merényletnek? Hallgatnak tehát, és persze nagyon jól teszik. Ha megszólalnának, csak meggyaláznák a legutóbbi robbantás összes áldozatának emlékét. Nem is lenne baj ezzel a hallgatással, ha végleges lenne, de félő, hogy ez a némaság csak átmeneti sunnyogás, nem több.

A politikai alvilág szereplőitől önvizsgálatot, őszinte megbánást várni hiú ábránd. A bundás, zsigeri indulat, a gyomortáji rasszizmus valószínűleg gyógyíthatatlan lelki daganat súlyos áttételekkel. Számukra marad a Cion bölcsei, a zsidó világuralom meg a magyar Hamasz.

Gondolatban inkább helyezzünk el virágokat az alattomosan meggyilkolt két erdélyi magyar asszony és zsidó szokás szerint kavicsokat a velük együtt megölt izraeliek emlékére. Béke poraikra.

Bihari Tamás

Bihari Tamás

Comments are closed.