Forrás: hirszerzo.hu

Képgaléria Szellő Istvánnal és a Szaddámmal szeretkező Staller Ilonával!

Kósa András 2006. április 8. 16:00

Mi köti össze Szellő Istvánt és Jasszer Arafatot? Miért kellett meghalnia Diana hercegnőnek? Lehet, hogy Karafiáth Orsolya nem is létezik? Ki a legnagyobb magyar playboy? A tudósító Dévényi Tibor segítségével lerántja a leplet Kiszel Tünde múltjáról. Olvassa el a Hírszerző történetének első álbulvár cikkét, tekintse meg képgalériánkat az első magyar médiaszoció-performance-ról!

És akkor a tudósító már majdnem biztos volt benne, hogy ha nagy lesz, Németh Kristóf lesz, de egyszercsak megpillantotta a „legkékebb szemű magyar műsorvezető” tekintetét, és tudta, hogy mégis inkább Szellő Istvánnak kell lennie.

A katartikus élmény Kollmann Áron és Fabricius Gábor médiaművészeknek köszönhető, a két fiatal alkotó Bulvária című kiállításukkal egyszerre tartott görbe tükröt a bulvárnak és a „valódi” világnak. Ciccolina Szaddám Huszeinnel szeretkezik, Jasszer Arafat egy bankkártya emblémáján, Viktor Juscsenkó ukrán elnök paradicsomot kóstol – a három éve készülő képek mindegyike egy-egy, a bulvársajtóban megjelent hírt dolgoz fel, nem is annyira finom iróniával.

Annyira szerette a pénzt, hogy bankkártyára került a képe (A képre kattintva megtekintheti fotógalériánkat)

(Staller Ilona még az iraki háború kitörése előtt nyilatkozta azt, hogy a béke érdekében közelebbi kapcsolatba kerülne Szaddámmal; Izraelben a palesztin vezető nevére kiállított hamis bankkártyával követtek el több százezer dolláros csalást; az ukrán elnök pedig egy piacon elkövetett demonstratív paradicsomevéssel próbálta meggyőzni a közvéleményt, hogy semmi baja a Csernobil környéki primőrárunak – utóbbiban mellesleg húsz évvel megelőztük a világot, mert Marjai János vízügyi miniszter már a nyolcvanas évek közepén ivott a Balatonból, hogy bebizonyítsa: tiszta a víz.)

…és megvillantja igéző dekoltázsát Ha médiakiállítás, akkor természetesen a parti sem maradhat el, magyar celebritások vezénylik az estét, Uj Pétertől Kiszel Tündéig. Befut „Dévényi Tibi bácsi” is (a nemzet lemezlovasát következetesen „Tibibácsizta” mindenki az este folyamán, így mi is maradunk ennél a megszólításnál), aki csak most tudja meg, hogy Tündével kell fellépnie. Az első reakciót inkább nem idézzük szó szerint. Tibi bácsi azonban példás fegyelmezettséggel viseli a „Kis Donatellácska édesanyjának” jelenlétét, és egy fotó kedvéért még összeölelkezni is képes később. Hogy ennek vizuális élvezetéből olvasóink nem részesülhetnek, annak az időközben felszolgált hidegtálak túlzott csábereje az oka.

Uj Péter értelmiség-fikázó megnyitója után Kiszel Tünde önvallomását hallhatjuk a színpadon: nem szereti, ha a bulvársajtó hülye libának ábrázolja. Együttérzésünk. A moderátor Karafiáth Orsolya írónőnek nem csak megjelenésében, stílusában is sikerült tökéletesen Tündéhez idomulnia.

Mivel a Hírszerző egész kollektívájában régóta él a gyanú, hogy Tünde és Tibi bácsi között nem csak a Vásott Kölykök című nagysikerű tévésorozat óta rossz a kapcsolat, hanem valami mélyebb ellentét okozza a két sztár hűvös viszonyát, a tudósító az első adandó alkalmat kihasználja, hogy coming out-ra késztesse Tibi bácsit. A fáradozás meg is hozza gyümölcsét, Tibi bácsi elmeséli, hogy Tünde egyszer képes volt „leszbit táncolni” a Láng gépgyár üzemi étkezdéjében. Tibi bácsi ezt pedig onnan tudja, hogy ő maga konferálta fel a műsorszámot.

„És akkor Tünde leszbit táncolt a Láng gépgyár étkezdéjében”

A tudósító életében először hálát ad szegényes fantáziájának, hogy nem tudja elképzelni, ami Tündével történt és gyorsan a sörös pult felé veszi az irányt.

És hogy ki a legnagyobb magyar playboy? Ezt sajnos a kampánycsend miatt nem árulhatjuk el, de ígérjük, hogy hétfőn nemcsak róla, de a többi magyar politikusról is lerántjuk a leplet egy újabb képgalériával a Bulvária alkotói segítségével.

Comments are closed.