Forrás: NOL

NOL * Népszabadság Online * 2006. április 5.

„Gyakorlatilag egytől- egyig, városszerte az összes plakátomra rávéstek egy Dávid-csillagot, és a biztonság kedvéért, ha valakinek nem lenne egyértelmű, hogy ez mit takar, odaírták azt is: ZSIDÓ.” – írja Wittinghoff Tamás blogjában.

A változatosság kedvéért a minap megint odasóztak egyet a választási plakátjainknak, de most koránt sem olyan „vicces” a történet, mint a múltkori matricázás. Gyakorlatilag egytől-egyig, városszerte az összes plakátomra rávéstek egy Dávid-csillagot, és a biztonság kedvéért, ha valakinek nem lenne egyértelmű, hogy ez mit takar, odaírták azt is: ZSIDÓ.

Azon gondolkodom, vajon ettől milyen hatást remélnek?

Egyáltalán azt gondolják, ezzel 2006-ban lehet hatást elérni? Valószínűleg igen, de én azt remélem éppen az ellenkezőjét, mint amit az elkövető remél!

Azt hittem, hogy az, ami 1990-ben történt az akkor még kezdő demokráciánkban, már a múlté!

Jobban kellett volna figyelnem a Nagyvezírre!

Ő megmondta, hogy kísért a múlt!

Közben meg a „nagygyűlésén” Mikolától-boncidáig ismételgették, hogy „ismét legyen úgy, mint régen”.

Na de ennyire?

Nem gondoltam, hogy bárki szalonképesnek tarthatja még a zsidózást! Igaz, egy plakát összefirkálása önmagában sem comme il faut. Jó-jó tudom, ez már megint az a parttalan liberalizmus. Tiszteletben tartani a másikat! Csak ha méltó rá! És ki méltó?

A FIDESZ egyik fő ideológusa, Bayer Zsolt megmondta: „Inkább 6 ezer szoci, mint egy büdös SZDSZ-es”. Világos beszéd. Az én plakátjaimon a lelkes aktivista mindössze az SZDSZ-es helyére írt más szót. Istenem, kicsit félreértette a buzdítást. Talán túl lelkes.

Mint a nemzet orvosa, aki máris osztogatná az állampolgárságot a szavazatokért cserébe!

Tovább a blogba

Comments are closed.