Forrás: MNO

Benjamin Netanjahu pártvezér leváltását követelik Izraelben a Likud bukása után – írja a The Washington Times. Tennessee állam börtöneiben betiltják a mogyorókrémes üvegeket – számolt be a NewsMax. A Human Evetns Online cikke szerint többrendbeli lopással vádolják Claude Allent, Bush elnök nemrég lemondott belpolitikai tanácsadóját.

The Washington Times

A Likud párt kedden elszenvedett csúfos választási bukását követően többen is Benjamin Netanjahu pártvezér leváltását követelik Izraelben. A vádak szerint az ex-miniszterelnök elidegenítette a mérsékelt irányvonalat képviselő szavazókat az utóbbi 30 év legdominánsabb izraeli pártjának számító Likudtól. A párt egyik törvényhozója szerint Ariel Saron lemondását követően a Likud szélsőséges jobboldali párttá vált két szinten is: a diplomácia terén és társadalmi-gazdasági téren is.

NewsMax

A Tennessee állambeli börtönhivatal betiltotta a mogyorókrémes üvegeket, mivel több elítélt is abban rejtett el tiltott dolgokat. Egyikük egy mobiltelefont, mellyel a saját szökését koordinálta, egy másik fegyenc pedig egy 32-es kaliberű pisztolyt és lőszert bújtatott az üvegben.

Human Evetns Online

Claude Allenről, Bush elnök nemrég lemondott belpolitikai tanácsadójáról kiderült, miért hagyta ott olyan hirtelen posztját: többrendbeli lopással vádolják. Allen az utóbbi egy évben többször is bevetette azt a trükköt, hogy a megvett termékeket kivitte az autójához, aztán a számlával visszatérve leemelt a polcról egy ugyanolyan terméket, mint amilyet előzőleg vásárolt, majd a termék árának visszatérítését kérte különféle indokkal. Allen összesen 5000 dollár értékű kárt okozott ilymódon. A dolog pikantériája azonban nem is ez – írja a Human Events Magazin publicistája -, hanem az, hogy a fekete bőrű, mégis konzervatív Allent most büntetlenül cincálhatja szét a liberális oldal, míg egy fekete bőrű liberális pocskondiázásáért gyakran rasszizmussal vádolják a konzervatívokat.

Comments are closed.