Forrás: NOL

Szerda

Népszabadság * Uj Péter * 2006. március 29.

Az elmúlt hetet az MSZP nyerte” (2006. március 27., 10:59); Meggyőző MSZP-vezetés (2006. március 14.); Egyértelmű MSZP-vezetés (2006. március 6.); Hajszállal nyerte a hetet az MSZP (2006. február 28.) (Részlet a Népszava online választási mellékletének tartalomjegyzékéből)

Ide a rozsdás bökőt, hogy értesülésünk szerint megeshet, hogy szlovák bűnözői körök robbantásokra fognak sor kerülni a kampányfinis hajrájának vége felé. Már üzentek odaátról, hogy forgolódnak a bűnözői körök, amelyek alighanem rokonai a polgári köröknek, senki ne lepődjön meg, ha egy reggel levegőbe röpül Áder János NDK műbőr szandálja. Arról is hiteles nemzetbiztonsági információink vannak, hogy többkamionnyi álszocialista álszórólapot foglaltak le Hegyeshalomnál, a szórólapokon Kovács László alsónadrágja látható „Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy mekkora!” felirattal, és bevetésre kész álalelnökök vagy alálelnökök kommandója gyakorlatoz Tápiószentmárton körzetében. Az Ausztriából átdobott jugoszláv kommunista ejtőernyős békaemberek megrendeltek 10911 pecsétgyűrűt ürgebőrbe kötve; a gyűrűkön kereszt alakú nyomóforma van, az emeszpés választási bizottsági tagok ezzel nyomnak észrevétlenül plusz- keresztet számlálás közben a jobboldali szavazólapokra, hogy érvénytelenné tegyék őket, a lehető legbiztosabb forrásból tudjuk, a legjobb barátunk feleségének apja ékszerész, aki készített több ezer ilyen gyűrűt megrendelésre, személyesen kellett átadnia Baja Ferencnek pontban éjfélkor a Fiumei úti temető munkásmozgalmi panteonja mögött. Ne hagyjuk! Ne kérjünk borítékot, nyílt sisakkal és büszkén utasítsuk vissza a szavazókörben, legyen ez az alkalom emelt fővel megélt, következetes, tiszta ünnep, jöttment sunyiságtól mentes, ismételjük, egyszerre, hangosan, kitartóan, büszkén mosolyogva: Köszönöm, nem kérek borítékot!

Amíg a láncszavazás ördögi trükkjét szidoloztuk a konspirációs lakásban, megjött Tel-Avivból az ukáz: klasszikus bértollnokoskodás keretében sajtóhadjáratot kell indítani Stumpf István ellen. Szegény Stumpfot annyira sajnáljuk, végül is egy kedves, bumfordi alak, aki oly sok vidám percet szerzett már minekünk, amikor független elemzőként be-beült egy-egy politológusvitába, szóval sajnáljuk őtet, de hát nem tehetünk róla, a nemzetközi zsidóság érdeke mégiscsak előbbre való, azt kell tenni, amit a magyar médiát zsinóron rángató tíz-tizenkét éceszgéber napiparancsba ad.

(Blogot indít Gyurcsány Ferenc Kutyája. Az eb az internet világméretű számítógépes hálózata segítségének köszönhetően oszthatja meg a választással, Magyarország jövőjével, a modern, baloldali, értékközpontú politizálással kapcsolatos gondolatait az internetezők széles táborával. Gyurcsány Ferenc Kutyája szokatlanul őszinte hangvételű blogjában vall Győzikéék Kutyájához fűződő kapcsolatáról.)

Comments are closed.