Röviden

sofar, 2006. március 21. 23:30  JNA24 médiafigyelő, NOL Add comments

Forrás: NOL

Népszabadság * Munkatársunktól * 2006. március 22.

Széchenyi-terv: hiányos dokumentáció

A Széchenyi-terv dokumentációja, a számítógépes nyilvántartások hiányosak, ezért az egyes beruházások utóéletét nehéz követni, és azt sem lehet ma még tudni, hogy valaki utólag törölt-e ezekből az adatbázisokból – mondta tegnap Kóka János gazdasági miniszter. Kóka március 19-én jelentette be, hogy vizsgálatot rendelt el azzal a 27,7 milliárd forinttal kapcsolatban, amit a Széchenyi-terv keretében 2002 április-májusában, az Orbán-kormány idején, de már a parlamenti választások eredményének ismeretében ítéltek oda. (MTI)

Kicenzúrázták Szilit Debrecenben?

Kicenzúrázták Szili Katalin házelnököt a Debrecen Televízióból – állítja Oláh Lajos, az MSZP városi képviselőjelöltje. A politikus közölte: a március 28-án Debrecenbe látogató Szili Katalinnak a városi tévé előbb felajánlott egy interjúlehetőséget, majd visszamondta azt. Az esetről a televízió közleményt adott ki, amely szerint inkább a hamarosan a városba látogató Gyurcsány Ferenccel készítenek interjút. (K. Zs.)

Gémesi nincs az MDF-listán

Nem fogadta el az MDF országos listáján neki ajánlott 24. helyet Gémesi György. Indoklása szerint Dávid Ibolya elnök megszegte azt a frakciószakadást követő megállapodást, amely szerint a megmaradt képviselők az első 12 között szerepelnek majd az országos listán. (MTI)

Levél a 14. havi nyugdíjról

Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke levelet írt a nyugdíjasoknak, amelyben a párt megígéri a 14. havi nyugdíj bevezetését. Selmeczi Gabriella szóvivő közölte: a 14. havi nyugdíjat a 13. havi járandóság megőrzése mellett vezetnék be. (MTI)

Magyar Bálint a Task Force elnöke

Magyar Bálint oktatási miniszter tölti be egy évig a holokauszt oktatásával, megemlékezéssel és kutatással foglalkozó Task Force nemzetközi szervezet elnöki tisztét. (MTI)

Comments are closed.