Forrás: UNO

Palesztinok ezrei ünnepelték pénteken a szíriai főváros határában álló palesztin menekülttáborban a gázai övezeti zsidó telepek felszámolását.

A Damaszkusztól mintegy tíz kilométerre fekvő Jarmuk menekülttáborban palesztin szervezetek és a Fatah mozgalom felhívására összegyűlt tömeg palesztin és szíriai zászlókat lengetett. Egyes résztvevők azt skandálták, hogy Gáza a szabadság és az önálló palesztin állam megteremtéséhez vezető út kezdete, és hűek maradnak a palesztin felkelés (intifáda) és az Izraellel szembeni ellenállás szelleméhez. „Bukjon minden megállapodás, éljenek a fegyverek” – harsogták az ünneplők.

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51