Forrás: Demokrata

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy idén a Demokrata szerkesztősége kapta a Szakállas Bácsi-fődíjat. Az SZDSZ által alapított díjat azok kapják, akik sokat tesznek a magyarság eszméléséért, a nemzeti érdekek érvényesítéséért, az egészséges élet és az emberi méltóság megőrzéséért.

Szakállas Bácsi-díjat kapni jó. Igazolása ugyanis annak, hogy a kitüntetett jó úton jár, hiszen a magyarellenességéről közismert ávós szocializációjú, szélsőséges belvárosi törpepárt hisztérikusan ajvékol. Ha pedig így tesz, akkor e szélsőséges törpepárt úgy érzi, sérül az intoleráns, kirekesztő liberális dogmatika.

Amúgy a dolog úgy kezdődött, hogy Semjén Zsolt igen helyesen kijelentette, aki azt szeretné, hogy a gyermeke egy szakállas bácsitól szerezze első szexuális tapasztalatát, az szavazzon az SZDSZ-re. Ezen a szakállas bácsik törpepártja erősen felháborodott, s hirtelen felindulásból létrehozták a saját magukról elnevezett díjat, amelyet több kategóriában is kiosztanak. Az első díjazott a Tomcat néven ismert internetes köznaplóíró és pólóárus, Polgár Tamás volt, aki keresetlen szavakkal találta illetni a magyarellenes etobiznisz haszonélvezőit, akik Hasbaszúrt Józsika ügyében a porba blamálták magukat, miután kiderült, hogy az amúgy köztörvényes ügyekben eljárás alatt álló cigány fiú hasba szúrója is cigány. Tomcat kapott is az alkalmon, s cserébe ő is megajándékozta Gusztos Péter SZDSZ-es parlamenti képviselőt egy pólóval, amelyen a tömör és velős „balfasz” felirat olvasható.

A fődíjat lapunk szerkesztősége kapta. Erre roppant büszkék vagyunk, s ezúton is kérjük az ávós szocializációjú, szélsőséges törpepártot, ahol a pártelnök-választásnál szempont, hogy a jelölt zsidó-e vagy sem, hogy továbbra is vásárolják és olvassák a Demokratát. Ágérük, hogy jövőre is ott leszünk legalább a díjra jelöltek között. Nemzeti érzelmű laptársainknak pedig azt ajánljuk, hogy kössék fel a gatyájukat, mert aki nem kap Szakállas Bácsi-díjat vagy nem kerül be legalább egyszer az Antiszemita közbeszéd című kötetbe, az gyanús. Az nem sérti eléggé a szélsőséges dogmatikus liberálisok hitelveit. Vagyis nem elég hatékony.

Egy dolog azért bántó számunkra. Igazán vásárolhattak volna egy magyar kertitörpét. Az általuk átadott törpe talpán ugyanis ez áll: made in China. Jellemző, hogy az ávós szocializációjú, szélsőséges belvárosi törpepárt még ilyenkor is az idegeneket támogatja a magyarok helyett. Nem szép dolog.

Amúgy Tomcatnek igaza volt, jövőre vásárolunk is tőle egy pólót a pontosan definiált Gusztosnak.

Ágoston Balázs

Comments are closed.