Forrás: Stop!

Komár Lacit zsidózással vádolják Időpont: 2005-08-18 18:20:48

Komár László idén nem lépett fel a Szigeten. Nem engedték be a biztonságiak, mert nem volt nála a behajtási engedély. A szervezők állítják: időben megküldték neki. Komár viszont azt mondja, ő csak a karszalagokat kapta meg. A bejáratnál éles szóváltás alakult ki az énekes és a biztonságiak között. Volt, aki hallotta, amint Komár Laci kijelentette: a „büdös bunkó zsidó Szigeten nem lép fel többet”.

Komár eredetileg a Táncdalfesztivál sátorban adott volna koncertet ötezer ember előtt. DJ Paplan a konferanszié szerepét töltötte be. Lapunknak elmondta: főnöke, a sátor üzemeltetője közölte vele a hírt, mit mondott Komár a bejáratnál. Ezután Paplan feladata volt, hogy bejelentse a buli elmaradását.

Komár Laci felháborodik, ha a történtek eszébe jutnak. Dühöngött a Szigeten, és nem kevesebb indulattal adott exkluzív interjút a Stopnak.

– Állítólag olyat mondott, hogy a „büdös bunkó zsidó Szigeten nem lép fel”…

– Ez nem igaz. Nem tudom, mire számítsak még. Fel fognak akasztani?

– Én biztos nem fogom felakasztani…

– Ki se szálltam az autóból. Kezdjük ott.

– Attól, hogy valaki nem száll ki az autóból, még lehet zsidózni. A kettő nem zárja ki egymást logikailag…

– Ez a Sziget már nem az, mint régen volt. Már csak a pénz számít. A pénz, a pénz és a pénz. Egyébként a szervező tartozik 150 ezerrel, ezt nyugodtan meg is írhatják. Ingyen léptem volna fel, de a zenekar meg a sárga taxi költségeit valakinek fedeznie kell. Én úriember vagyok, nem úgy, mint a f***opó szervező, ezért ki fogom fizetni a zenekaromat.

– A f***opó kifejezés belefér az úriemberségbe?

– Engem ő ne kóstolgasson – üzent végül a szervezőnek a rock and roll fenegyereke.

Stop!

Comments are closed.