Forrás: RTL Klub

Bácsfi Dianával, és több magyaroszági radikális, nacionalista mozgalom képviselőjével sugárzott múlt pénteken műsort az Al-Dzsazira arab hírtelevízió. A felvétel Magyarországon készült, nem szinkronizálták, csak arab feliratozással látták el. A programban a fasizmust, Hitlert, és Szálasit éltették a megszólalók, aki közül csak Bácsfi neve volt feltüntetve – értesült a Népszabadság.

A magyar idő szerint pénteken hajnalban sugárzott műsor az Új pártok Magyarországon címet viselte, az adásban megjelent a Magyar Jövő Csoport, a 64 vármegye, a Vér és Becsület, a Hun Szövetség, illetve a NIÉP ifjúsági tagozata. Valamennyi megszólaló elmondta ideológiai és stratégiai elképzeléseit voltak, akik nyíltan éltették Hitlert és Szálasit.

A riportban Bácsfi kapta a legtöbb szót, elmondta, céljuk a párttá alakulás. Bácsfi dicsérte az arabok szent háborúját, a dzsihádot, ami szerinte sok szempontból rokon a nemzetszocialista eszmékkel.

A szervezetek szószólói az itthoni politikai helyzetet elemezve beszéltek a „zsidó lobbi” káros tevékenységéről, és különösen kártékonynak minősítették az SZDSZ hatását.

Comments are closed.