Forrás: hirszerzo.hu

2005. augusztus 16. 09:25

A telepesek nem engedelmeskedtek a kiürítést végző rendőröknek.

Az izraeli rendőrség a kiürítési utasításnak ellenszegülő 500 gázai zsidó telepest vett őrizetbe keddre virradóra – közölte az izraeli katonai rádió. A telepesek egy evakuálásra ítélt kolónia területére próbáltak meg behatolni.

A rendfenntartók és az ellenszegülők közötti torzsalkodásban egy izraeli katonatiszt megsebesült. Az őrizetbe vettek között van néhány olyan személy is, akik vezető szerepet játszottak a telepek kiürítését ellenző megmozdulásokban. (MTI)

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51