Forrás: UNO

Megsebesült öt izraeli katona „baráti tűzben” – egy izraeli harckocsiból véletlenül rájuk leadott lövés következtében – vasárnapra virradóra a Gázai övezetben – közölték katonai források.

A források szerint az incidens Kfar Darom zsidó telep közelében történt. Előzőleg tűzpárbaj tört ki palesztin fegyveresek és a katonák között. Az összecsapásba bekapcsolódott egy izraeli harckocsi, amely véletlenül a katonák könnyű páncélzattal ellátott járművére lőtt ki egy gránátlövedéket. A katonák többnyire könnyű sebesüléseket szenvedtek; társaik a helyszínen elsősegélyben részesítették, majd a dél-izraeli Beér-Seva kórházába szállították őket – tették hozzá a források.

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51